Adnátok ötleteket, hogy mivel fárasszam le fizikailag a 4 hónapos amstaffom? Kinti kutya, egész nap a kertben van, szinte minden nap több km-es séta, gyerekek is kergetik :-)
Nem :)
Arra gondolok, hogy ne gyűrje folyamatosan a másik kutyánkat, amikor szegény pihenne.
Eddig csak molosszereim voltak, ennyire egyik sem volt hiperaktív.
Nem azt várom tőle, hogy 5 órán keresztül mozdulatlanul feküdjön.
Igen.
De azért ugye nem probléma, ha nem díjazom, hogy az öreg, lábfájós kutyámra ugrál a kölyök.
Ha lehet, ettől megkímélném. Bocsi.
És ha azt írtam volna, hogy elég-e a kutyának a napi 2x30 perc, akkor meg az a baj.
Köszönöm, aki értelmes választ adott.
Elég arrogáns a válaszod, de ugye tudtad, hogy egy kölyök ugrál majd, mikor megvetted? Tudtad azt, hogy a kutyának nem csak fizikai, hanem szellemi fárasztás is kell? Tudtad azt, hogy egy amstaff kimeríthetetlen energiakészlettel rendelkezik?
Látom, hopgy fizikailag fárasztjátok, de az neki kevés. Indulhat a trükktanítás, vagy bármi más, ami szellemileg kimeríti. Lehet a trükköket a gyerekek is meg tudják tanítani, kis segítséggel.
Igen, lehet, hogy arrogáns vagyok, bunkónak is nevezhettek.
A kérdésben benne van: fizikailag lefárasztani.
Mert szellemileg le van.
Nem az amstaff az egyetlen, amelyik kimeríthetetlen energiaforrásokkal rendelkezik.
Hát, elnézést, hogy nem kioktatást kértem, hanem hasznos választ, majd én vagyok az arrogáns.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!