Mi a véleményetek hogy a Tolvajkergetőket most youtube-on tiltották le (fél évre)? Miért akkora bűn hogyha valaki üldözi a bűnözőket?
Mert sokszor esnek túlzásba.
Nem egyszer fordult elő, hogy buzdították a tagokat, hogy verjék meg / öljék meg a képen látható fiatalembert, aztán kiderült, hogy tévedés volt és nem is az a csávó követte el.
"Mi a véleményetek hogy a Tolvajkergetőket most youtube-on tiltották le (fél évre)? Miért akkora bűn hogyha valaki üldözi a bűnözőket?"
Mert elkezdtek félni tőlük. Elkezdtek félni a polgári öntudatra ébredéstől. Ez bizony jó jel, nekem, neked, nekünk, átlagpolgároknak. Talán nem taposhatnak el a politikusok többé (akiket úgysem rabolnak ki/ütnek le, a kisembert, aki "eldobható", viszont simán) , ha végigviszünk egy ilyen kezdeményezést, mint ez a "Tolvajkergetők" dolog. Én mellettük vagyok, bár a Polgár gyereket nem komázom annyira.
Mert nálunk rettenetesen nagy "divatja" van a bűnözőajnározásnak.
Attól függetlenül nem pártolom őket teljesen, de ez egy tünete a fent említett dolognak.
Egyébként pedig, ha a tények talaján maradunk: a Tolvajkergetők eddig "végigvittek" a maguk módján több száz "ügyet" (vegyük ide ezt a Borbás-dolgot is, tudjátok, az a fickó, aki a borbájával először fehér nőt dugott, aztán cigány visítozó idültdrogos kinézetű nőt, a volt fehér asszonyának az anyját kidobta a nő saját tulajdonú házából, ahova beköltözött a cigánnyal, és blabla.... aki ismeri, ismeri...) , ellenben egyetlen egy sem akad, ahol ártatlan ember ellen léptek volna fel. Ezen kívül pedig a százszámra elkapott bűnözők súlyos testi sértéses feljelentései közül sem (mert hát mit tesz a bűnöző, miután elkapja a polgár? följelenti :)) hagytak helyben egyet sem.
A lehető leghihetetlenebb fakírizmussal, az összes vonatkozó jogszabályt betartva fogdosták össze nekünk több városban eddig a kerékpárlopós cigány (és nagy ritkán magyar) embereket. Kb. s.egget csókolhatunk nekik azért, amit tettek értünk, mindenesetre semmi jogon nem "önbíráskodó szemétládá"zhatjuk le őket.
"Abból a sok emberből egyet sem csuktak börtönbe"
De, kb. a felét. Majdnem minden visszaesőt. Olyan 20 éves elkövetőjük is akadt, akire bűnhalmazatban rá tudtak verni vagy 4féle erőszakos bűncselekményt, na az pl. a 20-as éveinek nagy részét börtönben tölti a Rablóüldözőknek köszönhetően.
Én csak most hallok először a Tolvajkergetőkről, de szerintem jó kezdeményezés (volt).
Sajnos Magyarországon a jog nem érvényesül, sokszor inkább a bűnözőket védik, a rendőrség tehetetlen és gyakran érdektelen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!