Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért a magyarg...

Magyarországon miért a magyargyűlölőket és a bűnözőket védik? .

Figyelt kérdés
...és miért a tisztességes, tisztaszívü, hazafikat üldözik?
2011. dec. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
65%
napi demagóg kérdés...
2011. dec. 13. 21:51
 2/61 anonim válasza:
66%
Hát erre szerintem nem fogsz tényleges választ kapni.
2011. dec. 13. 21:55
 3/61 A kérdező kommentje:
Nem demagóg. Max számodra, aki a híradónak nevezett esti meséből szerzed az információkat.
2011. dec. 13. 22:02
 4/61 anonim ***** válasza:
60%
De, demagóg. Vagy támaszd már alá az állításod!
2011. dec. 13. 22:04
 5/61 anonim ***** válasza:
38%
Gyurcsányra vagy Bajnaira gondoltál?
2011. dec. 13. 22:06
 6/61 anonim ***** válasza:
48%

Hogy a csudába jön ide Trianon?

Egyébként nincs igazad. És én érvelni is tudok: a közelmúltban két ismerősöm is bolti lopáson kaptak, kb. azonos értékben. Érdekes módon a cigánynál sokkal súlyosabbnak ítélte meg ugyanaz a bíró a helyzetet. Na erről ennyit.

2011. dec. 13. 22:07
 7/61 A kérdező kommentje:
Igen többek között rájuk is. Szétlopták/lopják az országot és mindenki csak kussol róla. Persze ha a Jobbikot kell fasisztázni vagy antiszemitázni egyik sz@rházi sem rest, rögtön kiállnak a kisebbségért. De a magyar emberekért, érdekekért ki áll ki a Jobbikon kívül?
2011. dec. 13. 22:20
 8/61 anonim ***** válasza:
46%
Na persze aki Molotov-koktel dobal a rendorokre, politikusok hazara, szekhazat rombol, zsidozik, ciganyozik, betiltott szervezet tagjakent masiroz, megfelemlit az rogton csak hazafi lehet akiket a csunya rendorbacsik es politkusok uldoznek. Elarulom bar neked nem fog tetszeni de bizony a bunnek nincs szine es politikai hovatartozasa sem! Attol mert szamodra istenkent imadott emberek kovetnek el a torveny szerint bunt meg igen is BUNOZOK! Es keves embert tudsz mondani sot bizonyos cselekmenyeknel egyet sem aki eppen bortonbe ulne vagy ult volna a felsorolt bunokert! Szoval akkor kiket is vedenek?
2011. dec. 13. 22:40
 9/61 A kérdező kommentje:

ma 22:40

Látom neked is csak a nyelved, és az állampolgárságod Magyar. Vagy csak a tudatlanság beszél belőled, hiszem az emberek 90%-a a média rabja. Nincs önálló gondolatod, hiszen megmondják, mit gondolj, mit cselekedj. Ha meg kilógsz a sorból mert elkezdesz gondolkodni, lenácíznak és megpróbálnak kitaszítani a társadalomból. Nyugodtan kikérheted magadnak, de én tudom hogy nekem van igazam és erre majd rájössz ha eljön egy szebb idő.

2011. dec. 13. 22:57
 10/61 anonim ***** válasza:
56%

Már leírtam neked buszke93

Veled van a baj, nem tisztességes, tisztaszivű hazafiakkal.

Ugyanis azzal, hogy te ezt így magadról kijelented, attól még nem vagy hazafi.

2011. dec. 14. 01:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!