Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért a magyarg...

Magyarországon miért a magyargyűlölőket és a bűnözőket védik? .

Figyelt kérdés
...és miért a tisztességes, tisztaszívü, hazafikat üldözik?
2011. dec. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
35%

"A kérdező kommentje:"

Honnan latod mi az allampolgarsagom? Es akkor ugy gondolod masnak nincs onallo gondolata? Tudod a gond az hogy igenis nekem van onallo gondolatom es nem akarok beallni a reszegen hoborgo nagymagyarok koze, zsidozni, ciganyozni, hazaarulozni, agymosttnak, nemmagyarnak mondani masokat csak azert mert bizonyos kerdesekben mas elvet vallanak nem onallo gondolat hanem primitiv gondolkodas! Naci meg nem attol lesz valaki ha Magyarnak mondja magat hanem ha elkezd magyargyulolozni stb.

2011. dec. 14. 03:20
 12/61 anonim ***** válasza:
37%
Ez vicces... Tehát, ha azt mondjuk, hogy a gyújtogató, embereket megfélemlítő, a dombtetején vesszen trianont kiáltó nagymagyarra(merthát ugye ettől magyar a magyar), azt mondod, hogy buta, és igazán kinyithatná már a szemét, akkor mi a médiából tanulunk, és agymosott, gondolkodni képtelen emberek vagyunk. Nos kedves kérdező, te pedig a kuruc és társaiból tanulsz, és a te agyad????at mosták át. Hagyjátok már abba ezt, és én szeretném kikérni magamnak, hogy te nevezed magyarnak magad! A magyarság nevében kikérem, hogy te nevezd magad hazafinak, meg a társaid! A magyar ember nem vall undorító nézeteket, a magyar ember híres vendégszeretetéről, de ti nem! Unom már, hogy rossz hírünket keltitek.
2011. dec. 14. 06:38
 13/61 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező!

Őszintén válaszolj: Mennyiben JÁRULSZ hozzá magyarságodhoz? Mennyi közterhet viselsz, mennyi adót, tb-t, egyéb járulékot fizetsz?

Tehát mi, nagytöbbség (99%) nem vagyunk magyarok, mert nem 5 m2-es zászlót lengetünk, az autóinkon nincs 2 m2 Nagymagyarország matrica, és nem kiabálunk, rendőrt dobálunk?

A kérdésedet megelőzve válaszolok: Alkalmazott vagyok egy cégnél, ami nagyrészt magyar, kisebb részt olasz tulajdonú. A bruttó havi munkabérem: 274.400 Ft. Ez bejelentett, tehát nem papíron minimálbéres vagyok. Akkor számolgathatsz.....

2011. dec. 14. 11:11
 14/61 anonim válasza:
56%
Azok az emberek akik kiállnak a politikusok elé, vagy molotovval dobálják őket, legalább próbálnak tenni a rendszer ellen. De mint ti is olyanok mint a tipikus magyar ember. Mert ilyen a tipikus magyar mentalitás. Szidja a mindenséget de nem tesz ellene semmi hanem inkább elviseli a nyomort. Lassan eljön az idő, amikor már nem tudsz minden elfogadni és elnyomni magadban, mert már abszolút nem lesz miből. De ha te elutasítod az ilyen embereket akkor nyugodtan maradj a nyomorban és a retekben. Az idő nem fog változtatni semmit. A cigányokról meg. Olyan helyen élek ahol este már sétálni is alig merek kimenni. A környéken minden nap van szinte valamiféle bűntett(lopás, betörés, balhé stb.) Némelyik elég komoly de ezeket mégsem közli a média, mert akkor megint jön a rasszizmus dolog. Úgyhogy sok ember nagyon elvan tévedve szerintem...
2011. dec. 14. 12:11
 15/61 anonim ***** válasza:
47%

"Magyarországon miért a magyargyűlölőket és a bűnözőket védik? "

mindenkinek jár az ügyvéd. ezen kívül nem védenek senkit.

".és miért a tisztességes, tisztaszívü, hazafikat üldözik?

"

nekik is jár az ügyvéd. továbbá azért annyira nem tiszta szívűek ők sem. valószínűleg egy über elfogult "hazafi" vagy te is.

nem igazán értem, mikor ezek a tiszta szívű hazafiak törnek-zúznak és még ők kérik ki maguknak.

a csendesebb nemzeti érzelműeket nem bántja senki.

2011. dec. 14. 13:33
 16/61 anonim ***** válasza:
52%

"Max számodra, aki a híradónak nevezett esti meséből szerzed az információkat."

az összes médium elfogult.

gondolom te meg csak a kurucról vagy hajlandó tájékozódni.

2011. dec. 14. 13:34
 17/61 anonim ***** válasza:
61%

"De a magyar emberekért, érdekekért ki áll ki a Jobbikon kívül?

"

a magyar emberek.

nem egy sz@ros párt, aki csak meggazdagodni akar a magyar embereken.

ha nem állsz ki magadért és pártoktól várod, hogy kiálljanak érted, akkor az már régen rossz.

2011. dec. 14. 13:36
 18/61 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi magyargyűlölő jár ide...
2011. dec. 14. 14:48
 19/61 anonim ***** válasza:
93%

kellett pár 'kérdező hozzászólása', hogy megtudjam, kivel van dolgom.

szóval. a te értelmezésedben mindenki hazagyűlölő, aki nem ért veled egyet. pedig NEM. nem gyűlölöm Magyarországot, de nem demagóg érvekkel támasztom alá az álláspontomat.

nem mellet verve, árpádsávos zászlót lengetve vonulok az utcán, simán csak szeretem a hazámat.

nem akceptálom a mindenfajta népcsoportot mindennek elmondó, magukat büszkén hazafiasnak valló embereket.

egyszerűen csak fogd fel, hogy ATTÓL MÉG, HOGY VALAKI NEM ÉRT EGYET VELED ÉS NEM A TE NÉZETEIDET VALLJA, MÉG UGYANÚGY SZERETHETI AZ ORSZÁGÁT!!!

2011. dec. 14. 16:16
 20/61 A kérdező kommentje:

ma 12:11

Igen sajnos mindenről a média tehet...

"A fél ország alva jár, ha ébredsz te is láthatod, a plázák tele hússal ruhában járó állatok"

De én nem haragszok a kommentelőkre mert tudom hogy csak a média rabjai, és hazugságban nőttek fel, ahol arra nevelték őket hogy ösztönből éljenek. Azt hiszik tisztában vannak azzal mi folyik az országban, pedig pont ellenkezőleg... Fogalmuk sincsen semmiről.

2011. dec. 14. 17:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!