Magyarországon miért a magyargyűlölőket és a bűnözőket védik? .
akkor tanuljál és ne a hírportálokról, a Jobbik-sajtótájékoztatókról, a hozzád hasonlóan kedves kommentelőktől és a világ összeesküvés-elméleteiből szerezd a politikai ambíciódat!
írni is akartam, hogy felnőtt ember hogy lehet ilyen szűk látókörű. most már rájöttem.
és ezzel nem a fiatalságot akarom leszólni, mert persze, hogy nekik is van joguk a véleménynyilvánításhoz és a politizáláshoz, de nem úgy, hogy másokat lehazaárulóznak és lemagyargyűlölőznek.
ma 14:48
hihetetlen, hogy mennyire nm vagy képes feldolgozni a másik álláspontját.
Te még a "hazafiak" között is egy különösen korlátolt példány vagy.
"De én nem haragszok a kommentelőkre mert tudom hogy csak a média rabjai, és hazugságban nőttek fel, ahol arra nevelték őket hogy ösztönből éljenek. Azt hiszik tisztában vannak azzal mi folyik az országban, pedig pont ellenkezőleg... Fogalmuk sincsen semmiről."
akkor áruld már el, hogy mi folyik ha ennyire nagy tudású vagy
óó mester taníts minket, tudatlan halandókat.
amúgy meg nyugodtan haragudj rám, pont lesz@rlak, mert ostoba vagy!
ma 18:54
jól mondtam, hogy kölyök vagy még...
hát te sem bővelkedtél racionális érvekben
csak azt nyomatod, hogy te mennyire tudod a lényeget, de valójában csak a levegőbe beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!