Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért a magyarg...

Magyarországon miért a magyargyűlölőket és a bűnözőket védik? .

Figyelt kérdés
...és miért a tisztességes, tisztaszívü, hazafikat üldözik?
2011. dec. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Érdekes. A bejelentett bruttódat nem merted leírni?
2011. dec. 14. 18:34
 22/61 A kérdező kommentje:
Iskolába járok, még nem dolgozok.
2011. dec. 14. 18:54
 23/61 anonim ***** válasza:

akkor tanuljál és ne a hírportálokról, a Jobbik-sajtótájékoztatókról, a hozzád hasonlóan kedves kommentelőktől és a világ összeesküvés-elméleteiből szerezd a politikai ambíciódat!

írni is akartam, hogy felnőtt ember hogy lehet ilyen szűk látókörű. most már rájöttem.

és ezzel nem a fiatalságot akarom leszólni, mert persze, hogy nekik is van joguk a véleménynyilvánításhoz és a politizáláshoz, de nem úgy, hogy másokat lehazaárulóznak és lemagyargyűlölőznek.

2011. dec. 14. 19:20
 24/61 anonim ***** válasza:
51%

ma 14:48

hihetetlen, hogy mennyire nm vagy képes feldolgozni a másik álláspontját.

Te még a "hazafiak" között is egy különösen korlátolt példány vagy.

2011. dec. 14. 19:23
 25/61 anonim ***** válasza:
70%

"De én nem haragszok a kommentelőkre mert tudom hogy csak a média rabjai, és hazugságban nőttek fel, ahol arra nevelték őket hogy ösztönből éljenek. Azt hiszik tisztában vannak azzal mi folyik az országban, pedig pont ellenkezőleg... Fogalmuk sincsen semmiről."

akkor áruld már el, hogy mi folyik ha ennyire nagy tudású vagy

óó mester taníts minket, tudatlan halandókat.

amúgy meg nyugodtan haragudj rám, pont lesz@rlak, mert ostoba vagy!

2011. dec. 14. 19:24
 26/61 anonim ***** válasza:
52%

ma 18:54

jól mondtam, hogy kölyök vagy még...

2011. dec. 14. 19:25
 27/61 A kérdező kommentje:
Addig amíg csak a korommal tudtok támadni, racionális érvek helyett nincs baj.
2011. dec. 14. 19:30
 28/61 anonim ***** válasza:
52%

hát te sem bővelkedtél racionális érvekben

csak azt nyomatod, hogy te mennyire tudod a lényeget, de valójában csak a levegőbe beszélsz.

2011. dec. 14. 19:31
 29/61 anonim ***** válasza:
73%
Ó mindenki tudja, a zsidók kifosztják a világot, és otthonról íránytanak minket, rohadt szabadkőművesek... Nameg a másik probléma, az a sok cigány! Ez az amit szeretne hallani a kérdező, semmi mást, vesszen nyugat meg izrael, meg dögöljön meg az összes cigány. HA EZT MONDOD, MAGYAR VAGY! ELLENKEZŐ ESETBEN HAZAÁRULÓ. Ha szerinted ez nem így van, a média rabja vagy! Kedves kérdező, miért gondolod azt, hogy te vagy az okos meg a társaid? Ezek szimpla hoaxok, a neten terjednek természetesen, és csak a tizenévesek közt. Majd idővel felnősz te is...
2011. dec. 15. 01:09
 30/61 A kérdező kommentje:
Pont te vagy az, aki okosnak képzeli magát közben szart sem tudsz... Azt hiszed tudod mit gondolok, és hogy tudod hogy miért tettem fel a kérdést pedig fogalmad sincsen...
2011. dec. 15. 06:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!