Sokan miért "kergetik" a tolvajkergetőket?
19:43
Írtál egy példát az önbíráskodásra, én meg írtam egy példát arra, hogy a bűnözők viszont egy az egyben ezt csinálják olyanokkal, akik törvénytisztelő polgárok.
20.03
akkor ezzel mit igazoltál?
"akkor ezzel mit igazoltál?"
Ezzel is csak azt igazolja, hogy a bűnözőnek több joga van itt mint a normális állampolgároknak. A bűnöző lophat, az életben nem fogják elkapni, ha el is kapják, egy ejnye bejnye után lop tovább. Nem egyszer köztudottan erőszakos, visszaeső bűnözőket kaptak el a tolvajkergetők is.
Engem valahogy nem nyugtat meg hogy bármikor nekem eshetnek, agyonverhetnek, leszúrhatnak, aztán ha el is kapják, megy a hamis tanúzás, kijön az hogy én kötöttem beléjük, és hamarabb kint vannak a börtönből mint én a kórházból. Aztán még örüljek ha nem fenyegetik utána meg a családom is.
És ezek csak kis piti senkik, a nagyobb kutyákhoz hozzá sem lehet érni ugyebár.
20:26
Ha elolvasod a kérdést, akkor a lényege az, hogy miért baj, ha egyesek bűnözőket ugráltatnak? Erre írják, hogy mert nem áll jogukban, meg önbíráskodnak. Ezért írtam le, hogy hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy igazából egy bűnöző miket is csinál és milyen módszerekkel. De ugye ez egyeseknek sosem baj, vagy tévedek?
20:35
Mert mint a válaszodban is írtad, ismét azzal van a probléma aki a bűnt üldözi és nem azzal aki a bűnt elköveti. Oké, jogállam, de ebből a bűnözőket is leckézhetnéd, hogy nem jogos elszedni mások dolgait sem erőszakkal, sem anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!