Érdekes, hogy a gárda betiltásával csak maguknak okoznak problémákat sok helyen az ellenzők?
Egyre jobban kezd elterjedni „főleg kisebb városokban, községekben” hogy ahol elég számú gárdista él, ott civil járőrözést szerveznek egyre nagyobb számban.
Ez azt jelenti hogy a cigány vagy nem cigány „mindenki döntse el hogy kik lehetnek” tolvaj bűnözők nem mernek tevékenykedni ezeken a településeken.
És kezd kialakulni az a tendencia, hogy ahol a polgármester stb, nem szimpatizál a hasonló megmozdulásokkal, oda kezdenek el átjárni lopni, ami már tendenciákkal és példákkal is bizonyítható. A sors fintora, hogy kiszolgáltatottá vált és egyre jobban megkárosított településeken nem tudnak szolgálatokat létrehozni, mert akiket lehetne mozgósítani, azoknak a nagy része gárdista!
Ciki!!
Úristen, te normális vagy? Te valami stréber kocka vagy aki csak a gép előtt ül egész életében? Csak az elméletet fújod, ekkora baromságot. Szerinted ha ott áll 5 gárdista, a bűnöző meg támad akkor csak nézni fogják a gárdisták? Egyébként ha arcozni próbál a gyerek pár pofont kap, nem fog erősködni és mégcsak nem is 8 napon túl gyógyuló sérülés.
A pofon is megoldás, de a gárda nem alkalmaz erőszakot.
Persze ha egy kis cigó gyereket akarsz pofozni, úgy hogy egy kisvárosban élsz, te sem tudod hogy miről beszélsz.
De nem is két gyerek összeverekedése a gárda " profilja"
Persze a gárdistáknak sem mentek neki sehol.
Utolsó! Erre mondtam, hogy azzal, hogy aktívan beszállt a Gárda a harcba, már önbíráskodás vádját is rá lehet húzni. És itt bújt ki a szög a zsákból, ugyanis akkor ti nem egy járőr csapatot akartok, hanem akik odavágnak? Akik ütnek? Vagy hogy is van ez akkor?
Nem értem hová akarsz, kilyukadni?
Ha összeáll 4-5 ember, akik egy kocsiba beférnek, azok nem verekedni mennek, csak a jelenlétüket jelzik.
Az is elég.
Egyébként a pofont arra mondtam, hogy ha a gyerek nem menne el békében, hanem kaverná a sz@rt, akkor megérdemli.
Szóval nem a gárda azzal kezdené. Ja és egy ilyen jelenetben szerinted a bűnöző várna amíg elmennek a gárdisták és utána verné meg aki egyedül van? vazz ez akkora vicc
Gyaaaj hagyjuk már a gárdát, hogy itt meg ott járőröznek...
Fényes nappal kis cigógyereket leszúrkáltak fényes nappal közterületen, ami egész forgalmas is egy fiatal srácot.
Ahol én járok esténként évek óta 13 ker szintén elég veszélyes, egyet sem láttam még.
Tudod hol láttam gárdistákat? a kórházba mikor behozták őket, mert a hősök teréről nem voltak hajlandóak elvonulni, és miattuk kellett egy 12 órás kórházi műszakra még 12-t ráhúznom :)
pedig nyitott szemmel járok, és tudod nem is bánnám ha valóban járőröznének, meg védenék a tisztességes embereket, mikor éjjel megyek haza kórházból, esetleg szombat este a részeg kötekedős réteggel.....nekem ez az tapasztalatom, persze ezt is ki lehet magyarázni, hogy miért nem voltak ott és miért nem így meg úgy. Köszi részemről ennyi a gárda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!