Érdekes, hogy a gárda betiltásával csak maguknak okoznak problémákat sok helyen az ellenzők?
Egyre jobban kezd elterjedni „főleg kisebb városokban, községekben” hogy ahol elég számú gárdista él, ott civil járőrözést szerveznek egyre nagyobb számban.
Ez azt jelenti hogy a cigány vagy nem cigány „mindenki döntse el hogy kik lehetnek” tolvaj bűnözők nem mernek tevékenykedni ezeken a településeken.
És kezd kialakulni az a tendencia, hogy ahol a polgármester stb, nem szimpatizál a hasonló megmozdulásokkal, oda kezdenek el átjárni lopni, ami már tendenciákkal és példákkal is bizonyítható. A sors fintora, hogy kiszolgáltatottá vált és egyre jobban megkárosított településeken nem tudnak szolgálatokat létrehozni, mert akiket lehetne mozgósítani, azoknak a nagy része gárdista!
Ciki!!
"Messze vagy attól a fizikai valóságtól hogy ezt megértsd, de ne is kerülj közelebb."
Valóban, hiszek az elvekben. De a kérdésre, hogy hogyan is védené meg a gárda a srácot, nem kaptam választ.
Valóban, hiszek az elvekben. De a kérdésre, hogy hogyan is védené meg a gárda a srácot, nem kaptam választ.
Egyszerű pszihkai hatás, mint a fizikában a tömeg tehetetlenség törvénye. Soha senkit nem bántottak, még annyira sem mint amikor a bűnözőt beteszik a rendőrök a kocsiba. Nem volt fizikai kapcsolat.
És még is hatásos.
'A sors fintora, hogy kiszolgáltatottá vált és egyre jobban megkárosított településeken nem tudnak szolgálatokat létrehozni, mert akiket lehetne mozgósítani, azoknak a nagy része gárdista!'
- Na, most elnézést kérek a tudatlanságomért, de ez most nem egy "hagyománbyőrző egyesület"? Hogy jön ide a civil járörőzés?
Valahogy innetől kezdve hiteltelen az egész.
Én vagyok a 15:24-es. Köszönöm, hogy ilyen jókat feltételezel rólam, de sajnos ez nem nyert. Nyíregyházán lakom, az Orosra kimenő 4-es út mellett - hátha ez jelent valamit neked. És nem, eddig nem volt több problémám a cigányokkal, mint a nem-cigányokkal, de nem is kellett ehhez egy szervezet, ami masírozik.
Ellenben a választ még mindig várom, hogy a Gárda hogyan óvná meg a kölyköt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!