Érdekes, hogy a gárda betiltásával csak maguknak okoznak problémákat sok helyen az ellenzők?
Egyre jobban kezd elterjedni „főleg kisebb városokban, községekben” hogy ahol elég számú gárdista él, ott civil járőrözést szerveznek egyre nagyobb számban.
Ez azt jelenti hogy a cigány vagy nem cigány „mindenki döntse el hogy kik lehetnek” tolvaj bűnözők nem mernek tevékenykedni ezeken a településeken.
És kezd kialakulni az a tendencia, hogy ahol a polgármester stb, nem szimpatizál a hasonló megmozdulásokkal, oda kezdenek el átjárni lopni, ami már tendenciákkal és példákkal is bizonyítható. A sors fintora, hogy kiszolgáltatottá vált és egyre jobban megkárosított településeken nem tudnak szolgálatokat létrehozni, mert akiket lehetne mozgósítani, azoknak a nagy része gárdista!
Ciki!!
"Ellenben a választ még mindig várom, hogy a Gárda hogyan óvná meg a kölyköt..."
- Gonbdolm, mint hagyományőrző egyesület, megtanítanák a gyereknek, hogyan kell egy kürttel egy mozdualttal agyoncsapni valakit.
A gárda egy olyan szélsőséges szervezet, amit szerintem már nem lehet kontrollálni. Eljutott ugyanis egy olyan határra (mint anno az nsdap is. Azok a települések gondolom zömlben szegény, kelet- magyarországiak. A nagyon szegények között meg mehet a parasztvakítás, mert ők csak gyors megoldást akarnak a problémáikra és a gárda ezt kínálja.
Nem szélsőséges, hanem emberi kapcsolatokra épülő.
Mi a gazdag? Ha a Budai hegyek zegzugos egyirányú utcáiban nem lennének rendőrök akkor lehetne akár mennyi pénzed, a bűnözők akkor is elvennék. De a szerencsétlen 40000ből és a nyugdíjast agyon ütik 1000 Ft ért, csak mert tudják hogy a környéken nincs rendőr.
Akkor a Budaiak sápitoznának akár fizetett gárdáért is, és már is Dél-Amerikában vagyunk.
Paraszt vakítás? Talán ez a 20 év volt az, ami elhitette hogy itt kapitalizmus van, rend és haladás. Közben meg Dél-amerikalizálódunk ahogy a példák mutatják, és teljesen térdre esett az ország, köszönhető a vad kapitalista+szocializmusnak.
Kinek gyors? Akit már egy tucatszor raboltak ki, és úgy járnak hozzá mint te a bankba?
Vagy akit megöltek 1000Ft ért, annak már késő. De a Jobbiknak a megoldása nem gyors vagy lassú, hanem átfogó. Van benne gyors, mint a rend fenntartása, és lassú mint a munkahely teremtés, az oktatás felzárkóztatása, stb.
Nagyon nem vagy képbe!
- Na, most elnézést kérek a tudatlanságomért, de ez most nem egy "hagyománbyőrző egyesület"? Hogy jön ide a civil járörőzés?
Sehogy.
A gárda belett tiltva, és mint magán ember, civil ruhában, és a saját megnyugtatásukra a saját településüket járják, megelőzve a bajt. „ ami sikeres”
A hagyományőrzésre is meg van a példa, de az egy más aspektus.
15:44! akkor látszik, nem ismered Nyíregyházát. Akkor elmondom neked, hogy elég közel élünk a városszéli putrisorokhoz.
A "tömeg erejés" választ nem láttam, mielőtt elküldtem volna az üzenetet. DE! A pusztán a tömeg ereje megint nem jelent semmit, mert ott állnak majd a világ végezetéig a kölyök mögött? Amint elmennek onnan, mi az, ami szerintetek garantálja, hogy nem lesz újabb verés? Szerintem csak inkább vérszemet kapnának. Vagy szerintetek ez hogy nézne ki?
És pont ez a szörnyű, hogy ez a téma ekkora indulatokat gerjeszt!
Te ideges vagy? Mert én egy cseppet sem.
"A pusztán a tömeg ereje megint nem jelent semmit, mert ott állnak majd a világ végezetéig a kölyök mögött?"
Úristen, te normális vagy? Te valami stréber kocka vagy aki csak a gép előtt ül egész életében? Csak az elméletet fújod, ekkora baromságot. Szerinted ha ott áll 5 gárdista, a bűnöző meg támad akkor csak nézni fogják a gárdisták? Egyébként ha arcozni próbál a gyerek pár pofont kap, nem fog erősködni és mégcsak nem is 8 napon túl gyógyuló sérülés.
5:44! akkor látszik, nem ismered Nyíregyházát. Akkor elmondom neked, hogy elég közel élünk a városszéli putrisorokhoz.
A "tömeg erejés" választ nem láttam, mielőtt elküldtem volna az üzenetet. DE! A pusztán a tömeg ereje megint nem jelent semmit, mert ott állnak majd a világ végezetéig a kölyök mögött? Amint elmennek onnan, mi az, ami szerintetek garantálja, hogy nem lesz újabb verés? Szerintem csak inkább vérszemet kapnának. Vagy szerintetek ez hogy nézne ki?
Nem személyeskedés csak infó.
Téged vertek már úgy meg, hogy még hetek múlva is látszott? Verekedtél már úgy hogy halálfélelmed volt, és csak azért ütöttél amekkorát bírtál hogy túléld?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!