A liberálisok miért nem értik meg a rasszistákat?
22.02
"Felénk is az állam meg az önkormányzat dobta össze a pénzt a lakásokra, házakra. "
Kamu. Így egyszerűen.
Felénk az önkormányzat meg rózsaszín palotákra dobta össze, amik felhőkön lebegnek. Már pedig ez igaz, mert én mondom.
22.02
nem tudom mit adj még a cigányoknak... eddig mit adtál?
Jó, írtam, h legyen kamu.
De akkor miért mondod azt, h kitaszítottak, hiszen mind saját pénzből vett lakást?
Magyar politikus kit lopott meg innen?
És van itt olyan, akit több magyar politikus lopott meg?
Tovább megyek, van itt olyan akit nagyon sok magyar politikus lopott meg?
Akkor most utáljuk mind a magyarokat?
Vagy a rasszizmus még mindig csak arról, hogy utálom a cigányokat és én sokkal jobb vagyok nálunk, sajnos semmit sem tettem le az asztalra, így marad a származásom amitől jobbnak érezhetem magam másoknál.
Rasszizmus=ostobaság.
"Tovább megyek, van itt olyan akit nagyon sok magyar politikus lopott
meg?"
Hogy is szokta tetro??
Hivatkozás?
Igen ez lesz az!
Na jó hagyjuk, mert rohadt szánalmas még mindig.
Jaja, persze-persze, nem tettem le semmit az asztalra.
Biztos így voltak vele Kanadában, Franciaországban, Szlovákiában is.
Mert ugye, ha letettem valamit az asztalra rögtön nem érdekel, h több százezer semmirekellő rontja a közbiztonságot.
Olyan aranyosak vagytok ti ketten, ahogy bemesélitek magatoknak ezeket a legendákat, h a cigányok mind maguknak vettek portát, házzal!:)
És komolyan elhiszitek:D
Cigányoknak lakások, bérlakások:
Péró, Váralja, Tevel, Mucsi, Máza, Székesfehérvár (bérlakások, átmeneti szállások a jogcím nélkül ott élő,
a lebontásra váró házban lakó cigányoknak is), Tiszafüred, Kiskundorozsma, Zákány (felújjított önkormányzati bérlakások cigányoknak). Nem linkelek, ha én képes voltam kutatni és ráakadni a neten, akkor más se legyen lusta. A lakáshitelesek pedig teljesen más témakör, nem is értem, hogy ők miért kerültek szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!