Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem értik...

A liberálisok miért nem értik meg a rasszistákat?

Figyelt kérdés
Nem azokra a 10 éves vérpistike webnáci rasszistákra gondolok akik kiírtanának mindenkit, hanem akiknek sok rossz tapasztalatuk van és ezért rasszisták.
2014. okt. 15. 15:37
1 2 3 4 5
 41/47 tetro ***** válasza:
91%

22.02

"Felénk is az állam meg az önkormányzat dobta össze a pénzt a lakásokra, házakra. "

Kamu. Így egyszerűen.

Felénk az önkormányzat meg rózsaszín palotákra dobta össze, amik felhőkön lebegnek. Már pedig ez igaz, mert én mondom.

2014. okt. 15. 22:04
 42/47 tetro ***** válasza:
91%

22.02

nem tudom mit adj még a cigányoknak... eddig mit adtál?

2014. okt. 15. 22:05
 43/47 anonim ***** válasza:
0%

Jó, írtam, h legyen kamu.

De akkor miért mondod azt, h kitaszítottak, hiszen mind saját pénzből vett lakást?

2014. okt. 15. 22:07
 44/47 anonim ***** válasza:
58%

Magyar politikus kit lopott meg innen?

És van itt olyan, akit több magyar politikus lopott meg?

Tovább megyek, van itt olyan akit nagyon sok magyar politikus lopott meg?

Akkor most utáljuk mind a magyarokat?

Vagy a rasszizmus még mindig csak arról, hogy utálom a cigányokat és én sokkal jobb vagyok nálunk, sajnos semmit sem tettem le az asztalra, így marad a származásom amitől jobbnak érezhetem magam másoknál.

Rasszizmus=ostobaság.

2014. okt. 15. 22:27
 45/47 anonim ***** válasza:
5%

"Tovább megyek, van itt olyan akit nagyon sok magyar politikus lopott

meg?"

Hogy is szokta tetro??

Hivatkozás?

Igen ez lesz az!

Na jó hagyjuk, mert rohadt szánalmas még mindig.

Jaja, persze-persze, nem tettem le semmit az asztalra.

Biztos így voltak vele Kanadában, Franciaországban, Szlovákiában is.

Mert ugye, ha letettem valamit az asztalra rögtön nem érdekel, h több százezer semmirekellő rontja a közbiztonságot.

Olyan aranyosak vagytok ti ketten, ahogy bemesélitek magatoknak ezeket a legendákat, h a cigányok mind maguknak vettek portát, házzal!:)

És komolyan elhiszitek:D

2014. okt. 15. 22:41
 46/47 anonim válasza:
72%
Én valamilyen szinten megértem a rasszistákat, de nem adok neki igazat... Ha nem köpködik az általuk gonosznak vélt más bőrszínnel született embereket az utcán, hanem megtartják maguknak az elméleteiket és eltudnak tőlük néha vonatkoztatni, betudják látni, hogy ők is tévedhetnek, akkor még barátkozok is velük. Egyébként általában azért nem adok nekik igazat, mert az egyszerűen agyrém, hogyha valaki komolyan eltudja hinni hogy a bőrszín, faji, kulturális (utóbbi akkor már inkább) hovatartozás feltétlenül befolyásolja, hogy ki milyen ember... Én fajokat, kultúrákat nem utálok! Az országok nem egyének, bár szeretünk rájuk úgy gondolni. Én már megtanultam individuumokat "utálni" fajok helyett. Utálom a politikust aki lopott a közpénzből, a gyilkost, a tolvajt, stb. Az, hogy valaki cigány nem azt jelenti, hogy ő tolvaj, bár az statisztikailag kimutatható, hogy a cigány bűnözés magasabb: ennek érthető okai vannak. Nem akarok 10 000 oldalnyit írni, a továbbiakban csak konkrét kérdésekre válaszolok, valamint személyesen rám irányuló hozzászólásokra.
2014. nov. 5. 19:05
 47/47 anonim ***** válasza:
0%

Cigányoknak lakások, bérlakások:

Péró, Váralja, Tevel, Mucsi, Máza, Székesfehérvár (bérlakások, átmeneti szállások a jogcím nélkül ott élő,

a lebontásra váró házban lakó cigányoknak is), Tiszafüred, Kiskundorozsma, Zákány (felújjított önkormányzati bérlakások cigányoknak). Nem linkelek, ha én képes voltam kutatni és ráakadni a neten, akkor más se legyen lusta. A lakáshitelesek pedig teljesen más témakör, nem is értem, hogy ők miért kerültek szóba.

2014. dec. 30. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!