A liberálisok miért nem értik meg a rasszistákat?
Milyen statisztika lenne?
A kérdésre pedig jó lenne ha válaszolnál és nem baromságokkal próbálnád elterelni a lényeget, mint ahogy szoktad.
Szal mit adjunk még nekik, ha az ingyen ház meg a többi nem elég?
18.57
nem a cigányokat védem, hanem a józan észt...
19.13
hol kaptak a cigányok ingyen házakat?
mutass már erről valamit. mert én ha kell mutatok a devizahitelesekről.
"hol kaptak a cigányok ingyen házakat?"
Most muszáj játszani a hülyét?
Soroltam jó pár települést, átléphetnénk a hülyeségeden?
A devizahiteleseket meg leszarom, nem tudom ki beszélt róluk meg hogy jönnek ide.
Jah h most ezt játszuk, h hivatkozások mögé bújunk el?
Játszad, elég gyerekes és szánalmas módja annak, h elkerülj egy számodra kellemetlen kérdést.
Csak szólok, ez a lényegen nem változtat, csak saját magadat járatod le, a legjobb pedig, h akaratlanul is beismered, h tetszik, nem tetszik, igazam van.
Jajajaj a jó öreg tetro már megint képtelen beismerni, hogy jól megforgatták.
Ilyenkor jön a szokásos marhaságával, h statisztika.
Múltkor egy vállalkozás alapításával kapcsolatos kérdésnél is elkezdte kioktatni a népet, h mit h kell.
Aztán mikor elmagyarázták neki olyan emberek, akik értenek is hozzá, szimplán lelépett.
Képtelen beismerni, ha hibázik.
De maradjunk a kérdésnél, a témánál.
Felénk is az állam meg az önkormányzat dobta össze a pénzt a lakásokra, házakra.
Persze szerinte ez nem igaz, mert a neten nincs fent.
De nem baj, maradjunk az általa képviselt felállásnál:
Nem ingyen kapták, hanem a cigányok össze tudtak szedni annyi pénzt, h megengedhessék maguknak, h vásároljanak lakást, házat.
Akkor hol itt a probléma?
A magyaroknak ugye ehhez a tetro által felhozott devizahitel kellett.
Akkor ki van itt kitaszítva?
És akkor emellé jön az ingyen rezsi(ugye mikor ki akarták kötni a csapokat Ózdon?, akkor ment a hamahama), az ingyen könyv, az ingyen étkeztetés meg a plusz pont.
Szal én is feltenném a kérdés!
Mit adjunk még a cigányoknak, ha ilyen remek anyagi helyzetben vannak alapjáraton is, h lakást tudnak vásárolni?
Mi kell még?
Vizsgázzunk le helyettük?
21.45
most azt játsszuk, hogy a szánalmas rasszista kamukat alátámasztjuk valamivel. te azt állítod a cigányok ingyen kapnak házakat. aztán mivel ezt tényként közlöd, alátámasztod ezt a tényt. ez nem gyerekes, ez felnőttek között így megy. majd megtanulod ha nagy leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!