A liberálisok miért nem költöznek ki nyugatra?
Már itt vagyunk,nyugi.
Csináljatok csak otthon amit akartok. Már magatoknak teszitek tönkre az országot. Az értelmesebbje már nincs otthon. :-(
Na mesélj kisfiam! Mutass már nekem egyetlen nyilatkozatot, is, amiben a te általad annyira gyűlölt liberálisok arról beszélnek, hogy: "mennyi minden középkori még - a hagyományok, a magyar kultúra, a tradíciók, család fogalma stb -, és hogy ezek nem "trendi" dolgok a mai világban."
Lehet, hogy találsz kocsmákban egy-két betépett füvesgyereket, aki ilyet röfög, de elhiheted, hogy én már találkoztam olyan jobbikossal, aki szerint minden cigányt meg zsidót föl kéne akasztani. Tény nem vet jó fényt a pártjukra, de nem azonosítom egy részeg ember véleményét egy pártéval.
A kérdező tényleg túloz egy kicsit.
De, a liberalizmus napjaink egyik legvitatottabb ideológiája.
Túl megengedő, túlságosan is naiv...
"hagyományok, a magyar kultúra, a tradíciók, család fogalma stb -, és hogy ezek nem "trendi" dolgok a mai világban. Ez orosz ugyebár."
Ugyebár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!