A revizionizmusról álmodozók miért nem költöznek Erdélybe, kárpátaljára, délvidékre?
Kérdező!!!
Nem unod még, hogy huszadjára teszed fel ezt a kérdést?
"Politikai ráhatás kell. Ha 80% magyar lenne akkor sem adnák oda. Izraelnél csak 10% volt de volt fegyverük úgyhogy az övék lett."
Helyesbítek: ha 100% magyar lenne akkor se kapnánk vissza, ha 0% zsidó lenne, akkor is ők kapnák.
És még ezek után csodálkoznak, hogy nő az antiszemitizmus...
# 4
Először kérdeztem, szóval nem unom.
"Magyar az, akinek fáj Trianon." (Illyés Gyula)
Kérdező, inkább tőled kéne megszabadulni.
Te nem vagy magyar!
Sőt, egyenesen magyarellenes!
Tedd fel kérdésnek a család rovatba, hogy az anyák miért szeretik a gyermekeiket, a gyermek miért szereti a szüleit. Választ nem fogsz rá kapni. A szeretet vagy belülről fakad, vagy soha az életben nem érted meg.
Szánlak téged kérdező, mert a hazaszeretet az egyik legszebb, legfelemelőbb érzés, és ebből te kimaradsz. Illetve saját magadat rekeszted ki.
Olyan vagy, mint a kisgyerek, aki nyálcsorgatva áll a kirakat előtt és a falatozókat kezdi anyázni, ahelyett, hogy megkóstolná a süteményt.
# 9
Látod, te is csak engem szidsz, ahelyett, h megpróbálnál válaszolni. Lehet, nem is tudsz.
Én ebbe az országba születtem, a szüleim, nagyszüleim is. Nincs nosztalgia bennem egy letűnt kor iránt. Ez olyan nagy baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!