Ukrajna miért a magyar nemzetiséget viszi a frontra első körben, miközben a kelet-ukránokat telepítik Kárpátaljára?
Gondolom tartalékosok voltak, az meg hogy meghóttak hát vele jár.
De nem hívnak be "sorra" magyarokat, megnyugodhatsz, napi szinten beszélek kint élő rokonaimmal, már tudatták volna ha gáz lenne.
Ezt hittem, hogy lesz egy hurutinfos cikk is belinkelve, hogy a háttérhatalom a magyarokat írtja Ukrajnában.
Én most beszéltem egy Debreceni magyarral, már őket is hívják be...
Ha ukrán állampolgár és behívhatják akkor behívják. Így lenne ez nálunk is.
Nincs ez jól így, de az ember egy ilyen fajta, hogy gazdasági érdekekért öli egymást. Rosszul van ez így, de változtatni nem tudok rajt.
Először is: a tartalékos azt jelenti, hogy valamikor régen 20-25 évvel ezelőtt katona volt, mert ez akkor kötelező volt minden fiúnak. Ennyi, ez nem jelent katonai múltat.
Másodszor: mivel 25-55 éves korig hívják be a férfiakat, pont azok esnek bele, akiknek már családjuk/nagycsaládjuk van. Az már más kérdés, hogy mennyire értenek a katonai dolgokhoz, szerintem annyira, mint körzeti orvos a műtéthez. (Valamikor 1-2-re behívták őket az egyetem alatt)
Nincs ez így jól, mert a kárpátaljai magyarság, akkor, amikor más nemzetiségek lázadoztak Ukrajnába jogaik megcsonkításáért csendben volt, ezt most így köszöni meg nekik az ukrán kormány! Harcolni akarja vinni őket egy olyan háborúba, ami miért is robbant ki? Igen, azért, mert hozni akartak néhány törvényt az Ukrajnában élő többi nemzet rovására.
Nem értitek milyen abszurd ez?
A betelepítések is igazak, itt üdülnek, és nagyon jól érzik magukat, és még viccelődni is van kedvük, hogy "menjetek csak magyar férfiak harcolni, mi majd gondoskodunk az asszonyaitokról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!