A liberálisok miért nem értik meg a rasszistákat?
18.24
de az, nem is fogadják el a törvényeink.
"Az nem primitív ha megvernek?"
De, sajnos elég sok primitív ember él köztünk. De a kérdésed kifejezetten a rasszizmushoz kapcsolódott, és nem az összes elítélendő, civilizálatlan viselkedésekhez.
Milyen furcsa, hogy valahogy mindig "nem az értelmiségi rétegbe" fut bele az ember.
Talán, mert nincs is ilyen réteg?
Egy-két ritka példa csak?
Hogy lehet az, hogy kínaiak, négerek, arabok be tudnak illeszkedni?
18.33
a négerek be tudnak illeszkedni? :D ugyan már, keress rá itt, hogy a hozzád hasonlók a négerekről hogy vélekednek. pl a menekült táborokról.
de abban igazad van, valóban nincs igazi értelmiségi rétege a cigányságnak. szerinted miért nincs? mi lehet ennek az oka?
"írjátok már le, összesen hány cigány lopott tőletek életetek során."
Nekem ellopták a biciklimet (kamera felvette) meg a kertünkbe is betörtek éjjel mikor otthon volt mindenki, apám zavarta el őket. Az utcán állandóan beszólnak "milyen mobilod van? Mennyi az idő? van egy cigid? Mit nézek te csicska?" (nem is néztem őket). Meg volt hogy körbeálltak de sikerült elfutnom. De az ismerőseimnek is mind van pár története csak ennyi mindent nem tudok leírni.A legdurvább hogy egy barátomat úgy összeverték hogy lebénult.
Győr
A menekült tábor az más, nem véletlenül vannak ott, mások a körülmények.
De, aki házat kap, ingyen van a rezsi, kapja az ingyen étkeztetést, ingyen tankönyvet, plusz pontot az mit akar még?
Mit adjunk még nekik?
Másrészt öregek agyonverésével, nők erőszakolásával, kötekedéssel, lincseléssel hogy akarnak kitörni?
Mert ez minden, csak nem megélhetési bűnözés:)
18.38
ez kb hány roma lehet úgy életed során? 20?
18.39
ki és hol kap házat? azt hiszem talán két programról olvastam az elmúlt öt évben, ami direkt romáknak volt kiírva. kb 20 ingatlannal... szemben a több százezer devizahitelessel. mégis milyen ingyen házakról beszélsz?
meg milyen öregek agyonveréséről? hány ilyen eset történik évente? komolyan kérdezem. mondj már egy számot, különben azt kell feltételeznem, hogy gőzöd sincs, hogy miről beszélsz.
ki és hol kap házat? azt hiszem talán két programról olvastam az elmúlt öt évben, ami direkt romáknak volt kiírva. kb 20 ingatlannal..
Szerinted a sok szocpolos házat ki kapta?
Tornanádaska,Bódvaszilas, Szalonna, Szendrő,Boldva, Edelény és még sorolhatnám.
Az "öregezésről" (külön fogalmat kapott a bűnügyi szlengben)meg nyilván nincs statisztikám, de ti rinyáltok, h minek az.
Nem véletlen, lehetne itt nézegetni a 92%os statisztikát.
18.47
a gyilkosságokról van statisztika. azt írtad agyonverik az öregeket. na kapd elő az adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!