Szeretnétek-e ha a Jobbik bekerüljön a parlamentbe?
Szerintem be fog, de nem tudom, ténylegesen mi változik majd tőle... :-S
Szerintem itt látványos változás csakis akkor lenne, ha kormánypárt lenne és be is tartanák, amit ígérnek...
Nem,mert az egyedüli célja a pártnak a jobboldal megosztása.
http://www.youtube.com/watch?v=L9PSoKyBtv8&feature=related
A jobbik nem más,mint egy nagy rakás SZAR HABBAL, és mindenki csak a habot látja.
21:53
Lehet, csakhogy a vicc az, hogy a Jobbik elsősorban a baloldalt osztotta meg.
Jobbik, az MSZP visszafelé elsülő csodafegyvere :DDDDD
Igen.
Legalább megmutathatnák, hogy ők mit akarnak. De én nem adnék sok hatalmat a kezükbe. Legalábbis egyelőre. Egy 5-10%, azt csókolom.
L
Igen, akkor ha tudnának kultúráltan bent beszélgetni, és nem csak az indulatok szítása menne. Meg akkor ha kicsit nyitottabbak lennének, szabadosabbak, és nem akarnánam mindenféle dolgot meghatározni h mit hogy gondoljunk.
(vallásszabadság, abortusz)
40%-ot adnék nekik h hatékonyak legyenek, de többet nem, nehogy elszálljon az agyuk, meg csinálják a diktatúrát:)
Muszáj nekik rugalmasabbak lenni, és elfogadni, h sokféle ember létezik.
Igen, de van amiben fafejűek, és és maradiak.
Szerintem jó hogy kinyiltak a határok, és itt is vannak külföldiek. Lehet velük barátkozni, megismerni a kultúrájukat, ételeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!