Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnétek-e ha a Jobbik...

Szeretnétek-e ha a Jobbik bekerüljön a parlamentbe?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 20:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem be fog, de nem tudom, ténylegesen mi változik majd tőle... :-S

Szerintem itt látványos változás csakis akkor lenne, ha kormánypárt lenne és be is tartanák, amit ígérnek...

2010. jan. 22. 20:55
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
Nekem mindegy, nem nagyon fognak kitűnni a képviselőknek nevezett söpredékből.
2010. jan. 22. 21:04
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem,mert az egyedüli célja a pártnak a jobboldal megosztása.

http://www.youtube.com/watch?v=L9PSoKyBtv8&feature=related

A jobbik nem más,mint egy nagy rakás SZAR HABBAL, és mindenki csak a habot látja.

2010. jan. 22. 21:53
 14/22 anonim ***** válasza:
19%
Az a baj hogy a szavazásra jogosultak fele nem szavaz, mert egyik párttal sincs megelégedve. Ők vannak leszarva, pedig ők a többség. Ezek közé tartozom én is. Telejen mindegy kik kormányoznak, mind csak megszedi magát! Nekem mindegy melyik kormány lop. Legjobb lenne a királyság. Akkor csak 1 zsebet kéne tömni.
2010. jan. 22. 22:22
 15/22 anonim ***** válasza:
43%

21:53

Lehet, csakhogy a vicc az, hogy a Jobbik elsősorban a baloldalt osztotta meg.

Jobbik, az MSZP visszafelé elsülő csodafegyvere :DDDDD

2010. jan. 22. 22:47
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
22:47 van benne valami :D
2010. jan. 22. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:
5%
nem, nem szeretnék szélsőségeseket és fasisztákat a parlamentbe, én teljsen normális magyar vagyok se nem zsidó se nem cigány, már lopták el cuccaimat cigányok, a zsidók miatt vállalkozni sem könnyű, DE nem szabad általánosítani, nem hiszem, ha újra ugyanaz lenne, mint hitlernél túl jó lenne.
2010. jan. 23. 02:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen.

Legalább megmutathatnák, hogy ők mit akarnak. De én nem adnék sok hatalmat a kezükbe. Legalábbis egyelőre. Egy 5-10%, azt csókolom.

L

2010. jan. 23. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen, akkor ha tudnának kultúráltan bent beszélgetni, és nem csak az indulatok szítása menne. Meg akkor ha kicsit nyitottabbak lennének, szabadosabbak, és nem akarnánam mindenféle dolgot meghatározni h mit hogy gondoljunk.

(vallásszabadság, abortusz)

40%-ot adnék nekik h hatékonyak legyenek, de többet nem, nehogy elszálljon az agyuk, meg csinálják a diktatúrát:)

Muszáj nekik rugalmasabbak lenni, és elfogadni, h sokféle ember létezik.

2010. jan. 23. 12:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Igen, de van amiben fafejűek, és és maradiak.

Szerintem jó hogy kinyiltak a határok, és itt is vannak külföldiek. Lehet velük barátkozni, megismerni a kultúrájukat, ételeiket.

2010. jan. 23. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!