Most hogy be került a Jobbik Magyarországért Párt a Parlamentbe akkor megfogják szavazni a csendőrség bevezetését? És még miket akarnak bevezetni?
Nem, mert ilyen párt nem létezik.
Jobbik Magyarországért Párt nincs. Csak Jobbik Magyarországért Mozgalom.
És egy törvény elfogadásához az országgyűlés képviselőinek min. 50%-ának a szavazata kell. És mivel a Jobbiknak csak 17%-a van, ezért egyedül semmit nem fognak megszavazni. Ahhoz mindenképp meg kell győzniük a FIDESZt is.
Mellesleg mi bajod a csendőrséggel?
Nem vagyok Jobbikos, de ha csak egy "egyszerű", "hétköznapi" csendőrséget akarnának bevezetni, abba szerintem bárki belemenne.
Azért én egy kicsit úgy látom, hogy a Jobbik teszi a dolgát rendesen. A fidesz egy-két programjukat lemásolja,és az így jó. Az lmp csak ott van, fogják a port,ennyi. Mszp. Nos, ha Gaudi már az első héten így lealázta őket, mi lesz ott 4 év alatt..? :)
Tehát az ellenzék közül elég ha csak a jobbik bemegy.
Ahhoz, hogy a fidesz meggyengítse a jobbikot, azt a programot kell csinálnia, ami a jobbik programfüzetében van, még ha nem is mindet, legalább egy jópárat. És amint látjuk: Trianon gyásznap, kettős állampolgárság...valami elkezdődött.
Mert ha minden klappol majd, talán 10-15 év múlva,lehet nem is lesz szükség két jobboldali pártra.
Csak majd arra kell vigyázni, hogy a szocik,libsik ne kerüljenek kormányközelbe.
Egyet kell értenem az előzővel.
Bár nem vagyok Jobbikos... sőt, kifejezetten unszimpatikusnak találom a Jobbikot, de azt be kell ismernem, hogy az eddigi országgyűlési tevékenységük kifejezetten pozitívnak mondható. És az is pozitív, hogy a FIDESZ ebből valamennyit képes volt átvenni és kellőképpen emészthetővé tenni.
Csak így tovább, fiúk (lányok)! :)
A szóban forgó mozgalom neve hivatalosan Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt. Hét év alatt ezt illett volna megjegyezni.
Kérdező: megszavazhatja ezt a Jobbik, csak éppen semmit sem ér vele, mert a parlamentben kisebbségben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!