Szeretnétek-e ha a Jobbik bekerüljön a parlamentbe?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 20:13
2/22 anonim válasza:
Persze.Úgy teljes a szemétdomb.
3/22 Zenon válasza:
Én most megyek életemben először szavazni,és rájuk fogok.
Úgyhogy igen.Én bízom bennük. :)
4/22 anonim válasza:
Nem. Azt szeretném, hogy ha "ha" után mindenki feltételes módot használna, vagy különben írjon "ha" helyet "hogy"-ot, de ne keverje a kettőt.
Akkor egy kisicst jobb lenne ez az ország.
5/22 anonim válasza:
Természetesen!Ha a Jobbik bekerül nemcsak maga a párt kerül be de az igazság is végre!
6/22 anonim válasza:
Igen, bár nem rájuk szavazok.
Bár időnként néhány szavazójuk alapján arra a következtetésre jutok, hogy még nagyon nem érettek meg rá...
7/22 anonim válasza:
Szerintem sokat használna a bejutnának. Ezt be kell látni. Talán a többi párt is összekapná magát, attól tartva, hogy négy év múlva megszopják, ha továbbra is szarral etetnek minket, és elpártolnak tőlük a szavazóik. Ekkor ugyanis igazi alternatíva a Jobbik marad.
8/22 A kérdező kommentje:
igazad van 20:22. elnéztem-"hogy"-
2010. jan. 22. 20:48
9/22 anonim válasza:
Szeretném, mert a normális parlamenti politikában való részvétel mindig a vég kezdete a Jobbik-típusú lufipártok számára. Ahogy bekerülnek a parlamentbe, megkezdődik a "mozgalom" elhalása, és 2014-re az egész pont olyan divatjamúlt lesz, mint a MIÉP 2002-re. Ha nem kerülne be, akkor sokkal többet hisztiznének a jobbiknyikok a következő 4 évben.
10/22 anonim válasza:
igen ! szeretném ha bejutna a jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!