Lesznek érdekes biliborulások a parlamentbe, amikor a Jobbik belelát és nyúl a dolgokba? Volt ÁSZ-vezető a Jobbikban elég kellemetlen lehet?
Részlet a riportból!
" A mai napig nem tudom megmondani, hogy hozzá nem értésből vagy felelőtlenségből fogadták-e el az akkori parlamenti képviselők az MNB és a kormány javaslatát. Ott ültem a költségvetési bizottság ülésén. Döbbenetes élmény volt tapasztalni, hogy amikor próbáltam elmagyarázni, hogy ezt az adósságtömeget meg kellene vizsgálni, az ellenzék csak üldögélt, mintha valami egészen semleges ügyről lett volna szó."
biztos hogy lesz
most is hetente derül valami ki a BKV ről
és a még a Jobbik nincs is a parlamentbe :)
amit letitkosítottak azt egyszerűen ki kell nyitni
kit érdekel hogy azt letitkosították
bele fogunk nézni és minden nyilvánosságra lesz hozva ennyi
:D
Amint a jobbik bejut a parlamentbe, ugyanúgy elkezdenek lopni-csalni, mint a többiek
mit gondoltok, minek igyekeznek úgy bejutni?
"Amint a jobbik bejut a parlamentbe, ugyanúgy elkezdenek lopni-csalni, mint a többiek
mit gondoltok, minek igyekeznek úgy bejutni?"
biiiztoooooos? xDDDD
Na ezért vagytok MSZP s mag!
Mert egyszerűen a zsigereitekben van az hogy nem lehet más csak pártunk vörös zászlaja.
Persze hogy lehetnek ügyek, hisz a korrupciót nem lehet teljesen kiszorítani. De az ami most megy nem lesz soha szerintem. Nem csak a Jobbik miatt, hiszen itt van az LMP is, pld és ugyan azt a cipőt tapossák ők is.
Nem értitek, hogy 20 év alatt oda jutottunk, hogy már nem kijátsszák a törvényeket hogy lophassanak, hanem azért hozzák!
És még mindig nem vagytok képesek felfogni, hogy ezt ki ki a maga szintjén, de mindenki csinálta.
"Ők is ugyanúgy fognak lopni, hülye aki azt hiszi, hogy nem."
Mindenki magából indul ki, gondolom ti már el se tudtok képzelni egy olyan politikust aki nem tolvaj.
" Ők is ugyanúgy fognak lopni, hülye aki azt hiszi, hogy nem."
bizony bizony mindenki magából indul ki
te inkább a saját házad táján söprögessél
és egy jó tanács a te helyzetedbe én nem nagyon hülyéznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!