Lesznek érdekes biliborulások a parlamentbe, amikor a Jobbik belelát és nyúl a dolgokba? Volt ÁSZ-vezető a Jobbikban elég kellemetlen lehet?
Figyelt kérdés
Részlet a riportból!
" A mai napig nem tudom megmondani, hogy hozzá nem értésből vagy felelőtlenségből fogadták-e el az akkori parlamenti képviselők az MNB és a kormány javaslatát. Ott ültem a költségvetési bizottság ülésén. Döbbenetes élmény volt tapasztalni, hogy amikor próbáltam elmagyarázni, hogy ezt az adósságtömeget meg kellene vizsgálni, az ellenzék csak üldögélt, mintha valami egészen semleges ügyről lett volna szó."
2010. márc. 25. 14:04
11/11 anonim válasza:
"És még mindig nem vagytok képesek felfogni, hogy ezt ki ki a maga szintjén, de mindenki csinálta."
Akkor úgy látszik, te nem vagy képes felfogni, hogy ezt ki ki a maga szintjén eztán is csinálni fogja.
mszps maximum az anyukád lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!