Miért panaszkodik mindenki?
Figyelt kérdés
Én elhiszem,hogy sokan nem élnek jobban,mint 4 éve,és hogy nagy a korrupció,na de azért azt állítani,hogy rosszabb lett minden,az azért merő túlzás. Az MSZP tehet a devizahitelesek problémájáról,mivel az ideológiájuk is megengedte nekik,hogy hitelből tegye vagyonosabbá a lakosságot. Most megvan az eredménye. Az államadósság magas,de ne feledkezzünk meg róla,hogy 2002-ben,amikor az Orbán-kormány megbukott,úgy adta át az országot nekik,hogy az államadósság 50% körüli magasságban volt. Na ebből 2010-re lett egy majdhogynem államcsőd. Ha nincs a bankadó,és a multikra kivetett adó,akkor most már nem biztos,hogy Magyarország lenne a nevünk,hanem valami gyarmat.2014. szept. 12. 21:02
1/15 anonim válasza:
Én azért, mert rosszabbul élünk, mint 24 éve.
2/15 anonim válasza:
"Én elhiszem,hogy sokan nem élnek jobban,mint 4 éve,és hogy nagy a korrupció"
Nem is tudom, talán ezért.
3/15 anonim válasza:
Mert egyszerűbb, mint tenni azért, hogy jobb legyen.
4/15 anonim válasza:
Kedves kérdező, rosszul tetted fel a kérdést.
Ha úgy tetted volna fel, hogy kik és mennyit keresnek főként ha az állami szerveket is ide hoztuk volna, akkor mindenki lehurrogna mindenkit és hirtelen mindenki jól keresne, jobban mint a másik.
Olvasgass vissza néhány kérdést és egyből meglátod:-)
5/15 anonim válasza:
Te nem ebben az országban élsz? Elhiszel mindent, amit a Nagy Vezér mond?
6/15 A kérdező kommentje:
# 5
Az,hogy majdnem államcsődbe jutottunk,azt nem kell elhinni. Azt láthattad magad is.
2014. szept. 12. 21:16
7/15 anonim válasza:
A kérdező elhiszi, hogy Magyarország egy elcseszett hely, nem jutunk előrébb és rohadt magas a korrupció is, csordogálnak el az ezermilliárdok, de nem számít, mert nincs ezzel semmi probléma.
8/15 Napfonat válasza:
Akkor ezek szerint a megoldás a Jobbik? :)
9/15 anonim válasza:
Nem, a Munkáspárt, csakis a Munkáspárt!
10/15 Vadkan01 válasza:
Nem az sem, királyság és én lennék a király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!