Szerintetek a cigánypárt (MCF) mennyi szavazatot fog elérni?
Tudom, h joguk van hozzá, de nem örülök nekik. Úgy tudom a lakosság kb 15 %-a. Ebből mennyi a szavazóképes, ha a gyerekeket nem számoljuk?
Van egy olyan sejtésem, h az Mszp-sek nyomják őket anyagilag. Amugy a cigányság szavaz a vezetőire, mert szerintem tudják, h az önkormányzatoknál tőlük lopják el a sok pénzt. Mit gondoltok minél jobban erősödik a Jobbik annál jobban erősödik a Cigánypárt is?
Ha ezek így bekerülnek a Parlamentbe, akkor tényleg lesz ott kakaskodás:)
Lassan mi leszünk a kisebbség, minket kell majd beintegrálni:(
Szerintem a 2010-es választásoknál, nem a Jobbik, hanem a Cigánypárt lesz a nagy meglepetés, és aztán meg mindenki foghatja a fejét.
Elszaporodnak, és átveszik a hatalmat.
Ha rossz irányba mennek a dolgok pár év mulva, már nagy számban lesznek bent a Parlamentben, mondjuk a képviselők fele, a másik fele meg külföldiek lesznek, nagytőkések, és nem Fidesz, meg Mszp álnéven fognak futni, hanem ugy h Izraeli Párt meg Usa Párt.
Na jó nem vizionálok tovább, de mondjatok vmi biztatót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!