Szerintetek a cigánypárt (MCF) mennyi szavazatot fog elérni?
Tudom, h joguk van hozzá, de nem örülök nekik. Úgy tudom a lakosság kb 15 %-a. Ebből mennyi a szavazóképes, ha a gyerekeket nem számoljuk?
Van egy olyan sejtésem, h az Mszp-sek nyomják őket anyagilag. Amugy a cigányság szavaz a vezetőire, mert szerintem tudják, h az önkormányzatoknál tőlük lopják el a sok pénzt. Mit gondoltok minél jobban erősödik a Jobbik annál jobban erősödik a Cigánypárt is?
Ha ezek így bekerülnek a Parlamentbe, akkor tényleg lesz ott kakaskodás:)
Lassan mi leszünk a kisebbség, minket kell majd beintegrálni:(
Szerintem a 2010-es választásoknál, nem a Jobbik, hanem a Cigánypárt lesz a nagy meglepetés, és aztán meg mindenki foghatja a fejét.
Elszaporodnak, és átveszik a hatalmat.
Ha rossz irányba mennek a dolgok pár év mulva, már nagy számban lesznek bent a Parlamentben, mondjuk a képviselők fele, a másik fele meg külföldiek lesznek, nagytőkések, és nem Fidesz, meg Mszp álnéven fognak futni, hanem ugy h Izraeli Párt meg Usa Párt.
Na jó nem vizionálok tovább, de mondjatok vmi biztatót!
"Úgy tudom a lakosság kb 15 %-a."
Max. 6-8%, és a lakosság 2%-a vallja magát cigánynak.
"Van egy olyan sejtésem, h az Mszp-sek nyomják őket anyagilag"
A sejtés értelmetlen. Az MSZP-nek az lenne jó, ha a cigány szavazatokat begyűjtené, nem másnak adná. Az MSZP-nek elég gondot okoz a saját kampánya finanszírozása, nem fogja még az MCF-et is babusgatni.
"Lassan mi leszünk a kisebbség, minket kell majd beintegrálni:("
50 év múlva kb. 15% lesz a cigányok aránya.
"Szerintem a 2010-es választásoknál, nem a Jobbik, hanem a Cigánypárt lesz a nagy meglepetés, és aztán meg mindenki foghatja a fejét."
2009-ben is indult. Volt meglepetés?
"Elszaporodnak, és átveszik a hatalmat."
Rettentően beijesztett téged a bulvársajtó, ahonnan tájékozódsz.
De van annyi cigány!!! Nézd meg a Wikipédián! Az Mszp meg pont azért játszik össze velük, mert az a szavazó ae menjen a Fideszhez v a Jobbikhoz, úgyis a tagytőkét támogatja mindkettő/három. A 8 éves lakosztály 55% cigány! Csak ez persze nincs benne a médiában!
A mostani pártokat meg átnevezném:
Hazudósok Pártja,
Hűtlen kezelők Pártja,
Korruptak Pártja,
Önzők Pártja,
Hangemberek Pártja,
Nyirjuk ki a Hazát Pártja
Fogd be a pofád Párt,
Megszorítások Párt,
Építsük le az egészségügyet Párt
Árusítsuk ki az Országot Párt
Melyikre akartok szavazni?
"De van annyi cigány!!! Nézd meg a Wikipédián!"
Megnéztem a Wikipédián. Ott ez van:
"több mint 500 000 fő a magyarországi cigányok lélekszáma (kb. az összlakosság 5%-a). Mások 6-700 000 között becsülik a magyarországi cigányság számát, míg egyes roma értelmiségiek szerint ez a szám az egymilliót is eléri. (Lásd: Roma szociológiai tanulmányok, 1997.)"
Sehogy sem akar összejönni ez a 15%...
"A 8 éves lakosztály 55% cigány! Csak ez persze nincs benne a médiában!"
A 0-14 éves korosztályban van pl. a cigányok 37%-a. A 800 ezres becsléssel számolva ez 300 ezer cigány gyereket jelent. A 0-14 éves gyerekek száma Magyarországon kb. 1,6 millió. Tehát a 0-14 évesek körében 19% a cigányok aránya. Itt meg kell jegyezni, hogy a születésszám csökkenése miatt a cigányok aránya ezen belül jóval magasabb a 7-14, mint a 0-7 évesek körében.
Szóval az az 55% inkább 19%, de inkább még kevesebb...
Sehogy sem akar összejönni ez a 15%...
Majd szavaznak 3szor. 1 millio szavazat...kezdesnek nem rossz!
Kedves Jobbikos (bér)provokátor kérdező
Volt egy ep választás, tetszik emlékezni? A roma összefogás pártja az szdsz-nél is kevesebb szavazatot szedett össze. Ennyit arról a népszerű közhelyről, hogy a romákat meg szokták vásárolni a választások előtt, és ők döntik el a helyzetet. A romák még az átlag magyarnál is apolitikusabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!