Ha a Fidesz elmondta volna hogy mit akar csinálni, vajon hány % szavazatot kapott volna az 53% helyett? És ha még a média is ütötte volna?
Elmondta mit akar csinálni, mi nem volt világos rajta?
Szóval a válaszom: Ugyanennyit.
Mikor és kinek?
Ha te tudod! Néhány mondatban leírnád?
De nem a lózungot hogy a bürokrácia, meg 200fős parlament, mert az nemzetgazdaságilag NEM MÉRHETŐ!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:08
Nem vagy te egy kicsit, nagyon Fidesz zombie?
Ott van a párt programja, szerintem te is el tudod olvasni. Nem hiszem, hogy gondot okoz :)
Na abban semmi konkrét nincs, az maga a lózung!
De lehet hogy csak én nem figyeltem.
Bemásolnál valami konktétat? Te biztos jól ismered.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ha 8 év alatt nem hintette volna állandóan, hogy ezt sem vonná vissza, azt sem vonná vissza, és nincsen szükség megszorításokra, akkor közel nem lett volna ekkora a népszerűségük, hanem legfeljebb a mostaninak a fele. Azzal, hogy most -nagyon halkan, szinte suttogva- el-elszólják magukat egyesek a pártból, és gyakorlatilag áthúzzák mindazt, amit az elmúlt 8 évben ígértek, olyanok, mint a népmesében a "mondta is, meg nem is, hozott is, meg nem is". Mondhatják ugyan, hogy "ők szóltak", de ugyanakkor kínosan ügyeltek arra, hogy ez ne nyerjen olyan mértékű publicitást, hogy a népszerűségük jelentősen visszaessen. Egyébként még ezek a suttogások is legalább 5%-ba kerültek nekik, hiszen az elmúlt hónapokban folyamatosan csökkent a népszerűségük.
Már most mernék fogadni, hogy a mostani 60% feletti népszerűségükből egy év múlva jó, ha 40% megmarad. És ha így lesz, vajon nekik szegezi-e valaki, hogy "nem legitim a kormány", mint ahogyan azt ellenzékben ők is tették???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!