Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Fidesz elmondta volna...

Ha a Fidesz elmondta volna hogy mit akar csinálni, vajon hány % szavazatot kapott volna az 53% helyett? És ha még a média is ütötte volna?

Figyelt kérdés
Saccolj!
2010. ápr. 14. 21:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nincs benne semmi csak hímezés hámozás!

De miért nem másolsz be valami, szerinted konkrétat?

" 1000000 új munkahely" De hogy? Semmit nem árúl el.

Lehet úgy is munkahelyeket teremteni, hogy a béreket a Kínai bérek szintjére infláljuk. Ne félj akkor egyből jönnének ezerre. Főleg hogy ha adnak egy kis adó kedvezményt és vállalják hogy 10 évig nem emelik a minimálbért.

Akkor hogyan is? Bemásolnál valamit?

2010. ápr. 14. 21:20
 12/28 anonim ***** válasza:
Utolsó előttinek szólt, aki a hosszút írta, bocsánat, csak közben írtak :)
2010. ápr. 14. 21:20
 13/28 anonim ***** válasza:
11%
Szeretnéd, ha belinkelném? Jó, ha ez a szíved vágya, én nem bánom :)
2010. ápr. 14. 21:21
 14/28 anonim ***** válasza:
11%

Tessék, egy korábbi válaszoló írta az adott hozzászólást egy másik hasonló kaliberű kérdésre, úgy gondolom neked is hasznodra válhat.

"Kedves Kérdező!

[link]

Ezen a linken kivétel nélkül az összes kérdésedre megtalálod a választ. IGEN, MINDRE. A balliberális média őrültsége, hogy a Fidesznek nincs programja. Persze ők azok akik ezt nem mutatják be. Igenis, van program! Csak kicsit tájékozódni kéne, mielőtt ilyen kérdéseket feltesztek.....

OLVASS, tanulj, okosodj!"

2010. ápr. 14. 21:24
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 81-es, örülök, hogy remekül szórakozol a saját ötlettelenségeden. Válaszolni nem tudsz mások felvetéseire, így ezek szerint már csak a személyeskedés maradt...
2010. ápr. 14. 21:24
 16/28 anonim ***** válasza:
11%
Mégis mire kellene válaszolnom? Arra, hogy képtelen egy irományt értelmezni? Ez szerinted az én problémám? Egyszerű baloldali fröcsögő, értelmezze a szöveget, érdekesmód másnak ez nem okozott problémát, csak neki.
2010. ápr. 14. 21:25
 17/28 anonim ***** válasza:
11%

A kérdését pedig a legelső válaszomban megválaszoltam. "Ha a Fidesz elmondta volna hogy mit akar csinálni, vajon hány % szavazatot kapott volna az 53% helyett? És ha még a média is ütötte volna?"

A válaszom pedig az volt, ugyanannyit.

2010. ápr. 14. 21:26
 18/28 anonim ***** válasza:
aki a fidesz programját programnak nevezi, azzal baj van. és ezt nem csak én mondom így, hanem a legtöbb hírlap és szakember is. senki sem mondta, hogy korrekt lenne, csak egy összeollózott szar, ennyi.
2010. ápr. 14. 21:28
 19/28 anonim ***** válasza:
11%
Én korrektnek tartom teljesen, és értelmezni is tudtam, de 49 oldalt összetömöríteni én is képtelen vagyok, hogy a kérdező is megértse.
2010. ápr. 14. 21:30
 20/28 A kérdező kommentje:

OLVASS, tanulj, okosodj!"

Semmit nem mond, már olvastam!

Ilyet egy délután írok, sőt még hihetőbbet.

2010. ápr. 14. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!