Mit jelentett neked augusztus 20? Milyen politikai tőltetet kapott?
Semmit. Egy pihenőnapot, amikor nem mentünk dolgozni. A politikai töltetet leszarom, a tüzijáték meg már unalmas, amikor kb 15 évig majdnem minden évben láttam. Ennyi.
Ha jó idő lett volna talán elmegyek kirándulni, de szakadt az eső.
Én 16-án ültem meg, mivel az esett szombatra.
Kirándulni voltam.
A politikai töltetről pedig annyit, h az én pofámról égett le a bőr, h Áder most is előhozta a holokausztot.
Kapcsoltam is el, hihetetlen, h ilyenkor is ezt kell hallgatni....
3#
Egyetértek.
Államalapítás ünnepén Holokausztozni, azért ez mindennek a teteje.
Még, ha baloldali vagy liberális köztársasági elnöktől lett volna, azt mondom oké azok olyanok is, na de egy magát nemzeti jobboldalinak vallótól...
Tényleg külön ipar épül erre az egészre.
Magasról lesz..rom a politikai töltetet. Annyi program volt, választhatott bárki mást.
Én például kirándultam egyet, lementem Szolnokra, repülőmúzeumba, utána megnéztem a légi és vízi bemutatót, meg kicsit szétnéztem a városban, este meg megnéztem Pesten a tűzijátékot....zéró politika és jól éreztem magam.
Egy bográcsolást a nagyobb családi körben.
Politikáról pedig annyit, h nálunk is volt egy kis összenézés mikor előjött a "Aug 20. van, muszáj ma is nyomni egy kis holokausztot, igaz, h a hallgatók, nézők 99%-nak semmi köze hozzá" c. nóta.
De ennyi, se ezzel, se a többivel nem foglalkoztunk többet.
"Mit jelentett neked augusztus 20?"
Egy pihenőnapot.
"Milyen politikai tőltetet kapott?"
Semmilyet nem kaptam. Egyébként nyugodtan tegezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!