Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit jelentett neked augusztus...

Mit jelentett neked augusztus 20? Milyen politikai tőltetet kapott?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 11:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
izé... aludtam
2014. aug. 23. 11:21
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Semmit. Egy pihenőnapot, amikor nem mentünk dolgozni. A politikai töltetet leszarom, a tüzijáték meg már unalmas, amikor kb 15 évig majdnem minden évben láttam. Ennyi.

Ha jó idő lett volna talán elmegyek kirándulni, de szakadt az eső.

2014. aug. 23. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Én 16-án ültem meg, mivel az esett szombatra.

Kirándulni voltam.

A politikai töltetről pedig annyit, h az én pofámról égett le a bőr, h Áder most is előhozta a holokausztot.

Kapcsoltam is el, hihetetlen, h ilyenkor is ezt kell hallgatni....

2014. aug. 23. 11:36
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

3#

Egyetértek.

Államalapítás ünnepén Holokausztozni, azért ez mindennek a teteje.

Még, ha baloldali vagy liberális köztársasági elnöktől lett volna, azt mondom oké azok olyanok is, na de egy magát nemzeti jobboldalinak vallótól...

Tényleg külön ipar épül erre az egészre.

2014. aug. 23. 11:40
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem igazán érdekel. Régebben még kijárogattam rendezvényekre, de már uncsi.
2014. aug. 23. 11:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Magasról lesz..rom a politikai töltetet. Annyi program volt, választhatott bárki mást.

Én például kirándultam egyet, lementem Szolnokra, repülőmúzeumba, utána megnéztem a légi és vízi bemutatót, meg kicsit szétnéztem a városban, este meg megnéztem Pesten a tűzijátékot....zéró politika és jól éreztem magam.

2014. aug. 23. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Nekem augusztus 20 magát a fennmaradást jelenti Európában. Politikailag pedig csak annyit, hogy felfordult a gyomrom amikor előjött a holokausztozás. Ezt inkább üzente volna a németeknek, nekünk már semmi közünk hozzá. Szenvedjen az ötletgazda.
2014. aug. 23. 11:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy bográcsolást a nagyobb családi körben.

Politikáról pedig annyit, h nálunk is volt egy kis összenézés mikor előjött a "Aug 20. van, muszáj ma is nyomni egy kis holokausztot, igaz, h a hallgatók, nézők 99%-nak semmi köze hozzá" c. nóta.

De ennyi, se ezzel, se a többivel nem foglalkoztunk többet.

2014. aug. 23. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

"Mit jelentett neked augusztus 20?"

Egy pihenőnapot.

"Milyen politikai tőltetet kapott?"

Semmilyet nem kaptam. Egyébként nyugodtan tegezhetsz.

2014. aug. 23. 12:15
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
#2 ezert tart ott az orszag ahol, mert szarnak ra magasrol az olyanok mint te, magyar hazafiassag nulla
2014. aug. 23. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!