Mit a véleményed Imre Kertész legmagasabb szintű állami kitüntetéséről? Nagyon is helyénvalónak vagy végtelenül felháborítónak tartod?
Mindign is foglalkoztatot t az a kerdes hogy miert kell patyolgatni kituntetni es egyeb se...nyalos dolgot muvelni egy magyarul beszelo nem magyar miatt....
Egyszoval felhaborito...de megertem hogy a kormanynak nem volt mas valasztasa....
Botrány, hogy egy ilyen hírhedt magyarellenest, pusztán a zsidó származása miatt kitüntették!
Orbán mégiscsak lefekszik nekik!
Teljes kiábrándulás a Fideszből!
A magyar „genetikusan alattvaló”, „se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar”
EZ KAPTA A KITÜNTETÉST ORBÁNTÓL!
Igen..de mint irtam a kormany igy is nehez helyzetben van a bankok miatt ha a kerteszt nem tunteti ki akkor onnantrol is furni kezdik...
Engem nem erdekel csak tegyek rendbe valahogy az orszagot es ha majd ugy lesz mint a 90-es evek vege fele hogy minden szomszedot lehagytunk es muszaj maskepp viszonyuljanak hozzank na akkor majd lehet pofozni a kerteszt is.....es e kormanyrol ezt el tudnam kepzelni ergo nem haragszom hogy kituntettek mert sejtem hogy nem szivesen tettek.
Büszkék vagyunk a magyar származású híres emberekre.
A kitüntetés élét azért azonnal tompítják:
Kertész Imre bírálóját is kitüntette a kormány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!