Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok magyar miért a kormányt...

Sok magyar miért a kormányt és az állami szerveket szidja a tehetetlensége miatt?

Figyelt kérdés
Mindenkinek van lehetőség dolgozni és tanulni. Aki megfelelő eredményeket ért el ma is jól él. De aki tett az egészre és most nem boldogul nem más hibája....
2014. aug. 11. 21:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
46%
Általában ezek a sötét emberek. Csak utálni és "fikázni" tud mindenkit, hogy a saját butaságáról elterelje a figyelmet.
2014. aug. 11. 21:33
 2/32 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, hogy mi számít jó életnek és attól függ, hogy miért szidom. Itt az én esetem: mérnökként dolgozok, a magyar átlagnál egy kicsit jobban élek. Multinál dolgozok, tehát nem tudok trükközni se az adóval, se a járulékokkal. Egyik nap rosszul szállok ki a kocsiból, becsípődik a hátam. Mozogni is alig tudtam, erre csak három héttel későbbi időpontot kaptam a helyi kórházban. Mehettem magánorvoshoz. A kisfiamon vörös foltok jelentek meg, rohantunk a háziorvoshoz, aki a bőrgyógyászatra irányított minket. Persze időpont legközelebb megint csak két hét múlva lesz. Megint magánorvos. Akkor mi a francnak fizetem a TB-t, ha folyton magánorvosokra kell költenem? Vagy ott a rendőrség. Feltörtek egy csomó hegyi hajlékot. Mindenhonnan kerti gépek, szerszámok tűntek el. Erre lezárják a nyomozást, mivel az elkövető személye ismeretlen. Ez azt hiszem nem az én tehetetlenségem. Hidd el, hogy van miért szidni a kormányt (pártállástól függetlenül) és az állami szerveket is. Persze sajnos általában mindig a legkisebb embereken csattan az ostor, akik már tényleg nem tehetnek az egészről.
2014. aug. 11. 21:42
 3/32 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, akkor próbálj meg megélni havi húsz-harminc ezer ft-ból... Nekem annyi a fizum napi hat órás munkával...
2014. aug. 11. 21:45
 4/32 intrepid ***** válasza:
56%
Na idefigyelj! Én 1993ig jól eldolgoztam a Csepel Művek mentőállomásán mint ápoló, és szolgálatvezető. Ma viszont csak sodródok, mert meglátják a korom, és értelmes munkára nem akarnak fölvenni. Még idősotthoni ápolásra is túljelentkezés van. Úgy látszik, nyugat még nem szippantott fel elég ápolót. Majd megteszi.
2014. aug. 11. 21:47
 5/32 anonim ***** válasza:
38%

Erre azt tudom mondani, hogy nekem is 3 hetet kell várnom a dokira, ha nem fizetek. Azért fizetem a TB-t, hogy legyen lehetőségem bejutni. Ha holnap megtripláznánk az orvosok számát akkor a TB-is több lenne, ennyiből nem lehet ennyit kigazdálkodni.

Te sem dolgozol harmad annyi pénzért igaz?

Rendőrség? Alig van rendőr az országban. Nem állhatnak ott miden utcasarkon, mert akkor 1000000 rendőr kellene minden faluba. Ami a sorozatokban van technika kb fele kitaláció. El ne hidd, hogy akármelyik állam is fizetni fog egy 100 000 Ft-os betörésnél milliókat nyomok kutatására és feldolgozására. Persze, hogy ismeretlen lesz a végén.

Gondolom te sem dolgoznál úgy senkinek sem, hogy extrán ráfizetsz a munkaköltségre, mint ami nyereség van. Főleg ha nincs kereted rá.

2014. aug. 11. 21:48
 6/32 anonim ***** válasza:
84%

NEM mindenkinek van lehetősége dolgozni és tanulni! Még as fiataloknak sem, ha nincs megfelelő szülői háttér. Csak mese, hogy az oktatás ingyenes.

Aki pedig már 40 év körül jár, esetleg nő létére kisgyerekes, sehol nem kap munkát.

Ez egyértelműen a kormány hibája, mert nem teremt jó gazdasági feltételeket.

2014. aug. 11. 21:53
 7/32 anonim ***** válasza:
83%
5-ös, ha te elégedett vagy azzal, hogy három hetet vársz az orvosra, az a te dolgod. De azt ne mond, hogy ez normális. A rendőrségről meg annyit, elhiszem, hogy nincs kedvük a motoros kaszám és a fűnyíróm után nyomozni, de akkor ne hangoztassák mindenhol, hogy rend van. Érdekes, arra van ember, hogy folyamatosan az autósokat "zaklassák" mindenféle "akcióval". Nem tudom miért gondolják azt, hogy akinek autója van, az mindjárt fejős tehén. A legjobb az volt, amikor néhány hónapja az egyik közeli főúton újították fel a szalagkorlátokat. Persze hétvégén nem dolgoztak, de a 40-es táblát szándékosan nem fordították el, sőt még egy traffipaxot is kiraktak. Ez egy normális országban elfogadható lenne? Szerintem nem.
2014. aug. 11. 22:04
 8/32 anonim ***** válasza:
52%

"Persze hétvégén nem dolgoztak, de a 40-es táblát szándékosan nem fordították el, sőt még egy traffipaxot is kiraktak. Ez egy normális országban elfogadható lenne? Szerintem nem."

A magyar ember még az egyszerű szabályokat sem tudja betartani, ne várjunk mást.

2014. aug. 11. 22:07
 9/32 anonim ***** válasza:
45%

"de akkor ne hangoztassák mindenhol, hogy rend van"

Nem is a rendőrök hangoztatják, hanem Sintér

2014. aug. 11. 22:08
 10/32 A kérdező kommentje:

Más országban jobb az eü, de lényegesen többet is kell fizetni. Más országban is lopnak ott sem tud varázsolni a rendőrség. Egy piti lopásnál ha nincs nyom mit is tudnának keresni. Ha az állam jobban fizetné a rendőrséget talán több lenne és nem lenne ennyi lopás.

De persze bevétel a büntetésből van, amit az itthoni emberek valahogy csak kiérdemelnek. Németországban azonnal kiszúrják a magyar rendszámot, mert ott is a magyar embert a legszabálytalanabb.

2014. aug. 11. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!