Sok magyar miért a kormányt és az állami szerveket szidja a tehetetlensége miatt?
Figyelt kérdés
Mindenkinek van lehetőség dolgozni és tanulni. Aki megfelelő eredményeket ért el ma is jól él. De aki tett az egészre és most nem boldogul nem más hibája....2014. aug. 11. 21:22
31/32 anonim válasza:
30-as, a nagy államosítás se jó dolog, mivel az állam rossz gazda. A rezsicsökkentés csak egy jól kitalált kampány, de értelme majdnem egyenlő a nullával. Nem is tudom, hogy hány megyében állt le a szemétszállítás, illetve a kéményseprés és ez még csak a kezdet. Lassan jön a többi szolgáltató is. Egyre több cégnél van szükség a működés fennmaradásához tőkeemelésre. Na vajon azt miből fizetik? Elárulom, a te meg az én adómból. Akkor nem ugyanott vagyunk. A számla kevesebb, de a befizetett adódból kompenzálva lesz a cég. Ez a pénz pedig hiányozni fog és az új adókkal ezt is te téríted meg. Az E.On gáz üzletágáról kiderülő dolgokat pedig meg sem említem, valakik nem kicsit jól jártak, de az nem az állam.
32/32 anonim válasza:
""Nem is tudom, hogy hány megyében állt le a szemétszállítás, illetve a kéményseprés""
Egyikben sem!!!
Szerinted melyik megyékben állt le a szemétszállítás vagy a kéményseprés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!