Miért akarnak 2015. augusztus.20-ától újra repülőnapot tartani Magyarországon?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__601..
Úgy látom te nem bírsz leszállni erről az augusztus 20-ról, de akkor már legalább ne légy pofátlan proli hogy valaki más kommentjét lopod el és használod tényként...
Hát ezért mondják, hogy sírva vigad a magyar.
Amúgy az jogos felvetés hogy egy "Red Bull Air Race" nevű programot miért nem a Red Bull áll. De mint ahogy írtam a másik válaszra is, itt a lényeg az, hogy minél több pénzt mossanak ki a közösből maguknak az érdekeltek. Ha nem erre menne a pénz, akkor kitalálnának mást.
"Én jobban tudom nevű felhasználó"
Simán lehet, hogy többen is rákérdeznek a repülőnapos históriára. Nekem is csípte a szemem. Ha nem ő írt volna ki kérdést ezzel kapcsolatban, megtettem volna én. Hadd legyenek csak képben az emberek, mire is b.@.ssza el az állam a pénzünk.
Vidékről a repülőnap miatt utaztunk fel pestre pár napra.
Sokan voltak így vele! Jó program, sok embert kimozdított a tv elől és a turistáknak is vonzó program.
Ha Debrecenben nem lenne virágkarnevál, kb tized annyi ember se lenne a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!