Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki támogatná a gyermektelenségi adód?

Figyelt kérdés
Az én környezetemben nincs olyan aki ezzel egyet értene, magamat is beleértve. Kíváncsi vagyok létezik e egyáltalán olyan aki igen. És legyen szíves írja le nekem normális, össze szedett érvekkel, hogy miért szeretné bevezetni. Ha sértegetések nélkül, rendesen meg van írva, ígérem felpontozom, akkor is, ha nem tud meggyőzni.
2014. aug. 19. 19:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

A "túlnépesedés" azt jelenti, hogy elfogynak az erőforrások.

Ha én élek egyedül (Európa), a szomszédomban laknak 10-en (Ázsia), akkor a közös kútból nekem is kevesebb víz jut, hiába vagyok egyedül. Ha jön hozzám még pár európai, semmivel nem leszünk előrébb.

Több az ember, mint az erőforrás, munkahely.

2014. aug. 20. 21:06
 32/38 anonim ***** válasza:

"A világon nincs értékesebb munka, mint a gyereknevelés! Támogatni kell!"

Persze, hogy támogatni kell. De itt nem erről van szó, hanem a gyerektelenek megbüntetéséről. Ez a program bevallottan nem a gyereknevelés költségeihez járul hozzá, hanem a gyerekvállalást ösztönzi. Gyakorlatilag zsarol: ha nem vállalsz gyereket, nem fogunk támogatni idős korodban. Úgy kell neked!

2014. aug. 20. 23:44
 33/38 anonim ***** válasza:
51%

"Persze, hogy támogatni kell. De itt nem erről van szó, hanem a gyerektelenek megbüntetéséről. Ez a program bevallottan nem a gyereknevelés költségeihez járul hozzá, hanem a gyerekvállalást ösztönzi. Gyakorlatilag zsarol: ha nem vállalsz gyereket, nem fogunk támogatni idős korodban. Úgy kell neked!"

ez milyen tervezet? linkeljen valaki.

enne kis az lesz az eredménye, hogy mégtöbben vándorolnak ki, aki megélhetési gyeerekcsináló, tovább csinálja a sok tanulatlan éhező gyereket, aki meg nem akar gyereket majd felköti magát.

de ez is csak addig lesz, amíg határzár életbe nem lép, utána jönnek a kommunista alkohol/öngyilkossági/éhezési statisztikák.

2014. aug. 21. 06:37
 34/38 anonim ***** válasza:

"ez milyen tervezet? linkeljen valaki. "

Ez csak egy ötlet, amit bedobtak a köztudatba. nem hinném, hogy bevezetik, de gumicsontnak jó.

"gyermektelenségi adó" néven rákereshetsz, sok cikk van, pl:

[link]

2014. aug. 21. 14:04
 35/38 anonim ***** válasza:
semjén zsolt kdnp pl nem támogatja (ép eszű keresztény nem támogatja az ilyet), a cikk is 2010es, ez tényleg gumicsont. bár vannak régi ötletek amik felszínre törhetnek. régen még a fidesz se támogatta a tandíjat. az a baj, hogy itt bármi lehet már, egyik napról a másikra.
2014. aug. 21. 17:01
 36/38 anonim ***** válasza:

Már így is van egy olyan ADÓ,amit fizetned kell,akkor is,ha nincs munkád.TB járulék....

Miért nem adóztatják meg a természetes szőkéket is?

Ők úgy is kisebbségben vannak...Mert ugye mindig a kisebbséggel szúrnak ki...

2014. dec. 27. 04:25
 37/38 anonim ***** válasza:

Egy kicsiny bolygón élünk amely súlyosan túlnépesedett és ebből következően környezeti károktól sújtott, túlhasznált, agresszióval, egyenlőtlenséggel, járványokkal terhelt.

Értelmes ember nem mondhat olyat, hogy itt a mi felünkön nem is süllyed a csónak.

Gyermekvállalási adót kellene bevezetni és önkéntes gyermektelenségi adókedvezményt!

2015. jan. 2. 22:19
 38/38 anonim ***** válasza:
Utolsó teljesen jól látja.
2015. jan. 3. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!