Megfigyeltétek már hogy ha valaki bevallja hogy jobbikos, azt kinézik (előitélet, félelem miatt), de ha valaki bevallja hogy kommunista vagy hogy liberális vagy demokrata, az teljesen oké, azt fel lehet vállalni nyugodtan. Mi ez a diszkrimináció?
A liberalizmussal az a baj, hogy kiírtja az emberekből az ítélőképességet, nem fog különbséget tenni rossz és jó között.
Mindent szabad, ami másnak nem árt?Na, de ki dönti el, hogy mi árt és mi nem?
Ha én mondjuk, vinném a WC papírt és a metró szerelvény közepén elkezdenék nagy dolgot végezni, azt kevesen hagynák szó nélkül.
Azért, mert nem normális, hogy emberek a metró kocsiba szarnak, ütközik a társadalom alapvető normáival.
Persze, aki liberális az az szó nélkül hagynák.
Emellett úgy gondolom, hogy a mai liberalizmus (nem a 19., 20. század eleji) egy értékromboló, kultúraromboló eszmévé vált.
A másik, hogy a liberálisok egyfajta álomvilágban élek.
Ha valakire rátámad vicsorogva egy bűnöző, kést szegezve a torkuknak, akkor a liberális beképzeli, hogy az nem is kés, hanem virág, és a rabló nem is vicsorog, hanem mosolyog.
Kedves kérdező!
Akkor idézek neked pár megszólalást a Jobbik vezetőségétől és parlamenti képviselőitől, illetve a Jobbik hoz közelálló szervezetek képviselőitől, szerintem egytől egyig mind szégyellni való:
"„Az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük. Jogunk van hozzá" - Lenhárd
"„etnikai tisztogatás zajlik Magyarországon”, cigányok ölik az idős fehéreket; és megoldásként a „túlzott cigány népszaporulat” visszametszését ajánlja. - Vona
"Novák Előd-interjú, Kurucinfo, idén február: Kérdés: „Ugye tudod, hogy holokauszt nem volt, hanem lesz?” Válasz: „Sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom.”
"el kell jutni oda, hogy egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszínt lát", illetve "bennünk lesz-e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót". Magyar Sziget Tyirityán Zsolt
A Betyársereg vezetője szerint a fajok háborúja zajlik, ezért el kell jutniuk egy szintre: „arra, hogy újra agresszívvá, erőszakosakká, szikárakká, mohókká, szinte fenevadakká váljunk”.
És a sort hosszasan lehetne még sorolni.
Először is a liberalizmus nem működik (legalábbis Európa ezen részén biztos, hogy nem), ezért is Magyarországon szerintem ugyanúgy lenézik (ha nem jobban) a liberálisokat, mint a Jobbikosokat, másodszor azzal nincs semmi gond, ha valaki demokrata, ezzel csak egy helytálló nézetet képvisel, harmadszor én úgy vettem észere, ha valaki azt meri mondani, hogy ő kommunista nézeteket tartja helyesnek vagy kommunista nézeteket tart, arra rögtön rátámadnak (leginkább a fiatalabb korosztályból).
A fentieket letudva kb. a kérdésed fele marad értelmezhető.
Egyébként megkérdezhetném, hogy melyik programjuk, tevékenységük miatt gondolod, hogy a Jobbik kiemelkedőbb lenne, és kérlek ne az legyen a válasz, hogy "mert hát ők őszinték"...
"Ez teljesen nevetséges, hogy azért mert jobbikos valaki, egyből elítél minden homokost, cigányt, zsidót."
Természetesen nem minden jobbikos ilyen. De nem minden liberális és demokrata sem olyan, amilyennek a kérdező leírta. Mindkét oldalnak megvan a maga erénye és hibája. Mindkét oldalról lehetne felmutatni példát és ellenpéldát. Ezért teljesen felesleges ilyen kérdéseket feltenni.
18: Mennyi jobbikos van ebben az országban! Azt a hétszázát!
21: A csúsztatós mindenségit:
kicsit szar videó, de: https://www.youtube.com/watch?v=u-ISS8jguhw Azzal pedig lehetne vitatkozni, hogy ki irtott kiket és mikor...
24: Azért a Jobbik sem makulátlan ám. Ott is megy a csúsztatás ezerrel és folyamatosan demagóg módon próbálnak meg szavazatokat szerezni. Ráadásul mióta a parlamentben vannak igencsak elkényelmesedtek és szarnak a nép fejére jókora nagyot.
25: Unalmas már nagyon ez a fegyvert fogtak a fejedhez dolog... Találjatok ki valami újat, mert ez baromság a köbön. Bár itt bújik ki a szög a zsákból, hogy ki mennyire elfogadó a másikkal szemben..
32: Akkor sorold, drága.
35: Ne vedd a szívedre a lepontozást. Tudom, hogy nehéz (én is néha szoktam), de nem kell komolyan venni. Sokkal egyszerűbb a pirosat nyomkodni, mint elmagyarázni a másiknak, hogy miért hülye. Ezért is kéne a pontozást megszüntetni az oldalon.
De hogy a kérdésre is válaszoljak. Régen jobbikos voltam, egészen a 2010-es választásokig. Előtte nem is titkoltam és próbáltam én is kicsit beszélni arról, hogy mi a baj az országban. Erre mi történt? Simán kiközösítettek állítólag liberális nézeteket valló emberek és még az interneten keresztül is zaklattak. Félreértés ne essék, nem szoktam excesszív cigányozásba és zsidózásba kezdeni, mégis betaláltak. Onnantól fogva számomra a liberalizmus egyenlő volt a kirekesztéssel és ellehetetlenítéssel. Ha nem értesz egyet velük, akkor dögölj meg. Ráadásul még undorítóbb is, mert a köz támogatását tudhatják magukénak; őket nem ítélik el olyan vehemensen, mint mondjuk a neonácikat. Pedig pariba vannak...
Szóval nem különböznek a nézetek követői egymástól, maximum előjelben. Az egyik oldal a cigányokat akarja megsemmisíteni, a másik a komcsikat, a harmadik oldal pedig a nácikat. Ezért lett elegem konkrétan az emberiségből... aki nem ért velünk egyet, az dögöljön meg.
"32: Akkor sorold, drága"
Parlamenti zsidózások, "nemzetbiztonsági kockázat" felmérése /zsidók listázása a parlamentben/, melegbárok bezárásának terve, meleg pénzbüntetéssel ill. börtönbüntetéssel büntethetőségének terve, melegfelvonulás betiltása, cigányok szegregált oktatása, Király András esete. Kérsz még?
De mint mondtam, felesleges. Bármelyik oldalról lehetne felvonultatni listákat. Ezért kár a másikra mutogatni. Mindenki a saját portáját söprögesse.
Ja, és nem emlékszem, hogy egy ágyban aludtunk volna. A drágáddal otthon beszélgess. Nekem van szemmel jól látható nevem.
39: Igen, kérek még drága.
Egyébként meg nem volt zsidózás a parlamentben. Egyszerűen csak össze akarták írni a kettős állampolgárokat és ez sokaknak nem tetszett. Magyarországon kettős állampolgár még katona sem lehet, de ezek szerint az országot mégis vezetheti... Szóval ez nettó csúsztatás.
A többiről pedig nem is hallottam. Forrásokkal alá tudod támasztani? (btw. mi a baj a cigányok szegregált oktatásával?)
A melegfelvonulás pedig pont az, amiről fentebb írtam. Nem értesz vele egyet, egyből dögölj meg. De nekem néznem kell azt, ahogy ott undorítóskodnak az utcán (megsúgom a homoszexuálisok is ellenezték a felvonulást, de ezt nem szeretik hangoztatni; tudod én szoktam velük beszélgetni is, nem csak hírből hallok ezt-azt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!