Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megfigyeltétek már hogy ha...

Megfigyeltétek már hogy ha valaki bevallja hogy jobbikos, azt kinézik (előitélet, félelem miatt), de ha valaki bevallja hogy kommunista vagy hogy liberális vagy demokrata, az teljesen oké, azt fel lehet vállalni nyugodtan. Mi ez a diszkrimináció?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, szerintem vitathatatlanul igaz. Jobbikos láttán az emberek azonnal keresztet vetnek, de bármilyen önkényuralmi dogot is képviseljen valaki (kivéve ha náci mert azt is ugye a Jobbikkal azonosítják), arra még csak fel sem kapják a fejüket. Miért?

2014. aug. 19. 09:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
67%

"Na megszólalt a komcsi akit sose csúfoltak még a nézetei miatt mert pont ugyanazt gondolja amit a tömeg, vagyis: semmit."

Ismered a választ adót? Honnan tudod, hogy "komcsi" (tisztában vagy-e egyáltalán a szó jelentésével, mert csak azt látom, hogy szitokszó számodra). Ezen megnyilvánulásod alapján te éppolyn kirekesztő vagy, mint amilyennek másokat gondolsz (szerinted csak jobbikosok válaszolhatnak ide, hogy jajaj, igen. Tudod, ez olyan, hogy más szemében a szálkát, míg magadéban a gerendát sem. Magadat és a Jobbikot minősítetted ezúttal is, pedig éppen sajnáltatva akartad népszerűsíteni.

2014. aug. 19. 10:15
 12/69 A kérdező kommentje:
Nem kötelező válaszolni a kérdésemre, ha nem akarsz, de ne szítsd már itt nekem a tüzet, senkit sem érdekelnek azok az elveid amik nem a kérdésemre adnak választ. Ha középpontban akarsz lenni, írj ki te is egy kérdést. Ha szerencséd van, azzal fognak foglalkozni amit kiírtál.
2014. aug. 19. 10:16
 13/69 anonim ***** válasza:
78%
Az a baj hogy kiszámíthatatlanok. Nem mindegy, hogy milyen szinten van megvadulva a jobbikos. Valamelyik egészen súlyos eset.
2014. aug. 19. 10:17
 14/69 anonim ***** válasza:
52%
Miféle önkényuralmi dolgot képvisel egy demokrata, egy liberális vagy egy kommunista?
2014. aug. 19. 10:18
 15/69 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez nem igaz, kérdező.

Régebben igaz volt, mert voltak azért botrányai a Jobbiknak, de ma már nincsenek.

Én is Jobbik szimpatizáns vagyok, habár jó néhány elvükkel, javaslatukkal nem értek egyet, de van egy valami, ami miatt rájuk szavazok, a többi pártból hiányzik ez.Nekem ez elég, hogy rájuk voksoljak.

Engem eddig senki nem nézett ki, 1-2 kivétellel.

Sőt, a családom is sikeresnek mondható, vannak földbirtokaink, családi vállalkozás, kisebb ingatlanbefektetések.

2014. aug. 19. 10:21
 16/69 anonim ***** válasza:
19%

"Miféle önkényuralmi dolgot képvisel egy demokrata, egy liberális vagy egy kommunista?"

Hát jól megnevetetettél a kis tudatlan fejeddel...A kapitalizmusnak (azaz a "demokráciának"és a liberalizmusnak) és a kommunizmusnak is többtízmillió áldozata van. Ehhez képest a "nácizmusnak mennyi"? Szerinted több is, de nem. A nácik legalább a selejteket és a külföldi zsidókat írtották, nem a saját állampolgáraikat - "többnyire".

2014. aug. 19. 10:28
 17/69 anonim ***** válasza:
48%

A 16-os milyen elveket vall szerinted? Nem ok nélkül ítélik el a Jobbikosokat. A legtöbbjük zsidózik, cigányozik, és mint te is, elítéli a liberálisokat, szocikat!

Az csak álom. hogy a Jobbikos az ország többsége. Csak sokan utálják a cigányokat, és elhiszik, hogy a probléma megoldáshoz elég beszélni róla. Megoldása a Jobbiknak sincs.

A gazdasági programja meg tönkretenné az országot.

2014. aug. 19. 10:33
 18/69 anonim ***** válasza:
77%

Nincs diszkrimináció, csak az ismeretségi köröd nem reprezentatív a teljes népességre vetítve.

A társadalom egészét vizsgáló kutatások alapján senki sem elfogadott nálunk túlzottan:

[link]

2014. aug. 19. 10:35
 19/69 Andizsuzsi ***** válasza:
32%

"de van egy valami, ami miatt rájuk szavazok, a többi pártból hiányzik ez"

megkérdezhetem, hogy mi ez?

2014. aug. 19. 10:35
 20/69 anonim ***** válasza:
62%
A Jobbik elég erősen tett, ezért a felállásért, tehát maximum magatoknak köszönhetitek azt, hogy sokan előítéletesek veletek szemben.
2014. aug. 19. 10:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!