Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán...

Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán nevét szándékosan törölték az Oxfordi egyetem "dicsőségfaláról"?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 4. 12:43
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

""De arról persze nem hallani, hogy a normális munkákat támogatnák.""

Szerinted mi a fenének hoznak be annyi céget az országba?

Miért vannak milliárdos fejlesztések a járműgyártásban az élelmiszeriparban stb...

2014. aug. 7. 09:59
 42/46 A kérdező kommentje:

A minap volt egy kérdés, jánlom figyelmedbe:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__596..

Na ennyit a stratégiai megállapodásokról.

2014. aug. 7. 11:13
 43/46 A kérdező kommentje:

MINT MONDTAM NE AZT FIGYELJÜK AMIT A KORMÁNY MOND. Attól hazudnak, ez nem új keletű dolog. Viktor ne hazudna.

[link]

És korábbi cikkbe is leírták, hogy több pénzt ígérnek, na de mégse vehetnek fel az önkormányzatok annyi embert. Sok dolgot ígértek már.

Amúgy olvasd el a kommenteket az általad linkelt hir24-es oldalon. Vicces.

2014. aug. 7. 11:19
 44/46 A kérdező kommentje:

"A baloldali hatásos agymosó gépezet kittünő példája vagy!"

És ezt tudod csak ismételni. Nem érdemes veled vitázni. A te "logikádat" követve. Nálad nagyon használ a fidesz agymosása. Érdemes máshonnan is tájékozódni. Most ne a kormányközeli médiumokból várd. Ha azt nézed örökre a fideszt támogatod. Kérdezem, hogy fideszes önkormányzati képviselő ismerőseim is mind a baloldal kimosta az agyát mikor kilépet a pártból, mert rájött, hogy hazudnak. Ő is nagyon mélyen hitt benne, csak a választások után tovább látott az orránál. Amíg nem olvasol mást azon kívül amit az MTI eléd tesz, nem fog semmi változni.

És amit linkeltél azt tudom, mint írtam is neked. Csakhogy 1. a kormány nem volt képes egy ilyen dolog elkészítésére, amire egy kormánybiztost is kineveztek. Persze ígérgetés az volt, de eredmény. De amíg nem tájékozódsz nem kormányzati oldalról, addig nem érdemes vitázni. Ott cska a jót hallod. Ez olyna mintha NOL-t olvasol. ott meg csak rosszat. Érdemesebb pl Origó, de tudom az se szereti a komány.

2014. aug. 7. 11:45
 45/46 A kérdező kommentje:
És miért lenne agymosás az, hogy egyszerűen nem hiszem el amit a kormány hazudik? Már nem egyszer lejáratta magát. Olyan mint a szocik, hogy hogyan képes bárki is megbízni bennük. Amikor valamit állítanak először szkeptikusan kell hozzáállni, majd ki is derül, hogy ó okkal.
2014. aug. 7. 11:47
 46/46 A kérdező kommentje:
Én már rájöttem, hogy azóta nem érdemes vitázni mély fideszesekkel mióta egy öreg faszi egy fórumon mélyen hitte hogy Mészáros Lőrinc mivel fidesz közeli így tisztességes. Gecc.. Hosszú sorokon keresztül, tényekkel alátámasztva az állításokat írni rá, majd csak annyi a válasz, hogy hazugság, mert tisztességes. Na ott rájöttem, hogy nem érdemes ez. Csak azt halljátok amit akartok, hogy igen tisztességes.
2014. aug. 7. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!