Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán...

Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán nevét szándékosan törölték az Oxfordi egyetem "dicsőségfaláról"?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 4. 12:43
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

tegnap 17:48

Azért had ne keljen Orbánt bemutatni kérlek. Nem véletlen nevezték ők diktátornak. Lassan nagyon hasonlít rá.

2014. aug. 5. 04:15
 22/46 anonim ***** válasza:
34%
Orbán azzal törődik hogy magyar kormányfő és mi magyarok is ezzel törődőnk. Oxford leszerva
2014. aug. 5. 08:06
 23/46 anonim ***** válasza:
Hű! Micsoda hír!!!
2014. aug. 5. 11:01
 24/46 A kérdező kommentje:

ma 08:06

És akkor ne is vegyünk tudomást ilyenekről, igaz? Ez egyfajta kritika. VAgy csak az van, hogy azt halljuk meg amit ő mond, mint a sok fideszbirka?

2014. aug. 5. 12:29
 25/46 anonim ***** válasza:

""mint a sok fideszbirka?""

Hát igen!!!

A baloldal kínjában már csak erre képes!

2014. aug. 5. 23:36
 26/46 A kérdező kommentje:

"A baloldal kínjában már csak erre képes!"

Arra, hogy megkeresi az oxfordot mi?

Hagyjuk már. Semmi köze a baloldalnak ahhoz, hogy Orbán egyszerűen lejáratja magát azzal amit csinál. Nem ő mondta, hogy ne arra figyeljenek amit mond, hanem amit tesz?

2014. aug. 6. 02:58
 27/46 anonim ***** válasza:

""Arra, hogy megkeresi az oxfordot mi?""

Nem erre gondoltam!

Hanem arra, hogy mint te is kérdező kínodban már mindenbe belekötöl mint a baloldal amibe csak lehet.

Volt már itt olyan is aki azért ócsárkódott mert Orbán személyesen megnézett egy focimecset - hihetetlen milyen oktondi emberek vannak.

Törölték a dicsőségfalról? És akkor mi van?????? Nem ő az első és nem is az utolsó akit töröltek a névsor állandóan változik! Engem sokkal jobban érdekel hogyan vezeti az országot és, hogy a gazdaság hogyan fejlődik.

Hogyan próbálják a kakiból kihúzni az országot amibe a baloldal belevezette.

2014. aug. 6. 08:24
 28/46 A kérdező kommentje:

"Engem sokkal jobban érdekel hogyan vezeti az országot és, hogy a gazdaság hogyan fejlődik. "

Na és ez az amiben szarul. Persze lehetett olyanokról beszélni mint pl stratégiai megállapodás. de semmit se ér. Mi lett jobb? Munkanélküliség? HA nincs közmunkaprogram akkor a számok nem javulnak. Érdekes volt az is, hogy választásokra felduzzasztották a programot, de az pont április végére le is telt. Ez az egész arra jó, hogy a számokkal ügyeskedjenek. Érdekes az is, hogy az Orbán kormány alatt jelentősen nőt a kivándorlás.

Hogy állunk az adósság elleni harccal? őőő sehogy? Vagy már le is mondtunk róla. Közel 5000 milliárddal nőt kormányváltás óta, többször is új csúcsot ért el. Az a 3000 milliárd amit elvettek hol van. Meg se látszik. És mi lett abból ami ígért a nyugdíjbiztos Gabriella? Hol vannak az egyéni számlák? Úgy átverték az embereket mint állat. Belekényszerítették az embereket a váltásba, közben hogy nyugtassák őket szépen ígérgettek, amiket mára el is felejtettek.

Jobb lett az oktatás? A francokat. Rengeteg pénzt vettek ki abból is. Persze nem minden egyetemtől. Érdekes, hogy mikor zárolások voltak, akkor az egyházi iskolák akik ugyancsak kapnak állami pénzt, egy centet se kellet visszatartania. Lehet Viktor nem tudja, hogy nem attól lesz minőségi az oktatás hogy elvesz 50-60 milliárdot. A közoktatásról meg ne is beszéljük...

Jóval több a mutyi mint a kormányváltás előtt, de ami a legundorítóbb, hogy a szocikkal ellentétben nem kicsiben nyomják, szépen halkan, hanem nagyban és leszarva mindent mert hát 2/3-ad van és a nép akarja. Sokan azt se tudják mi az a 2/3-ad. Az emberek 42%-a egyenlő 2/3-addal. Szép magyar valóság. A választási rendszer átalakítását meg végképp ne említsük meg, az már kész röhej volt. Szerintük puszta kitaláció az egyenlőtlenség, de mégis elég súlyosan nekik lejtett az új rendszer. Úgy mint most az új fővárosi. Aki nem vak tudja, hogy miért is kell átalakítani. Korábban sose bántotta a fidesz szemét. Csak a választások után. Aztán már nagyon is. És miért? Mert ott kiderült, hogy a jelenlegi rendszerben nem kapnának kicsit se többséget. És ugye olyan nincs, hogy valahol ők ne legyenek többségben. Ez így nem demokrácia. Itt már véletlen kellene az együttműködés. AMi ugye nem tartozik teljesen bele a NER kormányába. Ami egy kicsit ironikus is.

És a sort lehetne bőven folytatni.

Egyedül pozitívnak a rezsicsökkentés tetszene, de amit a körül csináltak már röhejjé tette azt. Látszik, hogy egyszerű és olcsó pr fogás a választások előtti évben. HA megteszik és kész akkor jó. De úgy hogy orba szájba ezt lehetett hallani mint hogy a4 év legnagyobb sikere, már vicc kategóriává avanzsálta. A kampányukat is erre építették. Semmi mást nem tudtak előhúzni, mert nem volt mit. Többet foglalkoztak a reklámozásával, mint magával a csökkentéssel megtervezésével. HA nem arra lett volna haszálva, hogy legyen mivel kampányolni akkor azt mondom ez egy tetszetős dolog. De úgy hogy mindenhol ezt lehetett hallani, sőt kötelező mindenhol feltüntetni, stb úgy csak pr fogásnak tartom.

"Hogyan próbálják a kakiból kihúzni az országot amibe a baloldal belevezette."

Érdekes, hogy az első Orbán kormány alatt indult el az ország a lejtő.

[link]

2014. aug. 6. 12:54
 29/46 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Először is igen, az mszp képes felkeresni embereket hogy járassák le a fideszt. Szerinted mit csinálnak az mszp-sek? Mi dolguk van? Én kinézem belőlük hogy az egyetlen elfoglaltságuk mások lejáratása. Te nem nézed ki, de én igen.

Másodszor ne gyere itt nekem a nemtudom én hány milliárd adóssággal, amit a hülye mszp növelt meg ennyire, meg a liberális nyugat, akik itt élősködnek egész kelet európán mint egy büdös cigány, ahelyett hogy valóban támogatnák az országot. Érdekes módon az mszp-sek tudnak kritizálni, amikor ők voltak hatalmon, akkor meg mindent elszúrtak. Menjenek a francba veled együtt, ha te azokat véded, akik kib'sztak 10 millió emberrel de kegyetlenül. Egy büdös áruló senki vagy, mondom ezt úgy, hogy utálom a jobbikot. Az mszp a liberalizmus szégyene, csak lejáratja azt, de nem is csoda, az összes mszp-s politikus egy mazohista b'zi, akik azon élvezkednek hogy járathassák le magukat egy egész ország előtt.

Az ilyenek mint te meg mint ők igenis képesek lejáratni mást, akár úgy is ha beledöglenek, indulj ki magadból te idióta, te is itt járatod le azokat, akik segítségére lennének az országnak. Ők is ezt teszik, körbejárják a világot, és mivel minden országban van baloldal, így szívesen segítenek nekik. Ennyit a hazudozó, lejárató, baloldalról. Inkább saját maguktól kérdezzék, hogy ők miért nem hozták rendbe az országot, hogy őnáluk miért volt 200 ezer ember az utcán tüntetni. Te kérdező meg vagy győződve arról, hogy gyurcsány egy félisten, én meg megvagyok győződve arról, hogy nem az. Ez a különbség kettőnk között. Te bűnözőket védesz, én nem, te hazudsz, én nem. Fel nem tudom fogni hogy az mszp tettei után, hogy lehet még olyan ember ezen az oldalon (meg bárhol), aki még mindig őket védi.

2014. aug. 6. 13:17
 30/46 A kérdező kommentje:

ma 13:17

AZért eléggé szánalmas vagy. Csak véded itt a fideszt úgy, hogy nem cáfolod meg amit mondtam. A fidesz ugyanúgy lejáratta magán mint a szocik. Egy szóval se védtem a szocikat. Mondtam, hogy ők jók. Csak itt mrá az megy ha valaki nincs a fidesszel akkor máris szoci.

Aza baj, hogy rohadt vak vagy. A fidesz rosszabb mint a szocik voltak. Mondom úgy, hogy egyiket se kedvelem. Az elmúlt 4 évben lejáratta magát rendesen a fidesz. És nem, nem a baloldalnak kell elmennie máshova lejáratni, hanem megteszik maguknak. az hogy te vehemensen véded a fideszt, még nem lesznek jók. Az eszedbe se jut, hogy lehet, külföldön nem fideszbirkák vannak, hanem olyanok akik látják a valóságot.

HA azt mered állítani, hogy a fidesz jobb mint a szocik akkor hazudsz. Egyiket se támogatom, de az elmúlt 4 évben bebizonyosodott, hogy a fidesz rosszabb. Pofájuk az van, de cselekedetben pozitívat nem lehet felhozni. Orbán is megmondta... ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek. És én azt nézem. Ismerek jópár embert akik fideszesek voltak, de már undorodnak tőle. És itt enm csak szavazók vannak, hanem önkormányzati képviselők. Kiléptek a pártból. Azt is elmondták miért. Mert egyszerűen ez nem az amiről kormányváltás előtt beszéltek. Nem azt csinálják és ezzel ők nem tudnak azonosulni, nem akarnak a választópolgáraik szemébe hazudni. Bennük van még gerinc. Ezt így megmondták.

És ha nem tűnik fel neked a 180 fokos fordulat abban amit Orbán mondott akkor már rég menthetetlen vagy. Ez egy semmirekellő banda. És nem véletlen mondják, hogy haladunk vissza a kommunizmusba. Azt már elértük amit úgy hívnak, hogy puha diktatúra.

2014. aug. 6. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!