Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán...

Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán nevét szándékosan törölték az Oxfordi egyetem "dicsőségfaláról"?

Figyelt kérdés
[link]
2014. aug. 4. 12:43
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
31%

Emiatt azért nem lesznek álmatlan éjszakái, gondolom :D

Azért baszogatják, mert kimondta, amit a brüsszeli sóhivatalokban nem mernek, hogy a neoliberalizmus nem járható út.

2014. aug. 4. 14:16
 12/46 anonim ***** válasza:
16%

"Akkor minek kérdezted meg? Zsiványt sosem szerették ott és sosem szerepelt semmilyen dicsőségfalon. És attól ez nem lesz igaz, hogy te azt állítod."

Te és a kérdező meg a ide válaszolók nagy része ugyan az a személy, mégpedig az, akinek a fidesz könyörög hogy töröljék a kérdését és 10 ezreket akarnak adni neki cserébe. Ez egy kamu úgy ahogy van. Orbánt soha nem hívták Zsiványnak, ezt a kérdező találta ki, ahogy az egész kis párbeszédet, ahogy magával vitatkozik:

- Orbán sosem volt jó tanuló, mindig utálták!

- Nem igaz! Orbánt csak most utálták meg és vették le a falról!

- De nem, mert Orbánt annyira utálják, hogy az meggörbíti a téridőt, és múltban is megutálják!

- De nem, mert Orbánt még annál is jobban utálják, és ez túlgörbíti a téridőt!

- ...

Ennyit a kérdezőről. Csak simán le akarja járatni Orbán Viktor miniszterelnökünket. De az igazság az, hogy ha valami szégyenletes dolgot művel, akkor azzal majd lejáratja saját magát, ezzel a hazugsággal amit a kérdező ideszarik nem megy semmire. Kamu a kérdés úgy ahogy van.

Azt sem értem, hogy ha az index a zsidók kezében van, akik szerint Orbán jobboldali, akkor ugyan most ez miért ne lenne hazugság? Mindig azt mondjátok hazugság amit állítanak a jobboldalról, mert csak zsidó kitaláció. Akkor ha Orbánt jobboldalinak tekintik ő róla is csak kitaláció lesz az újságban nem? Vagy ha őróla írnak, akkor az már rögtön igazsággá változik? Nem értem. Itt ocsmány baloldali emberek vitatkoznak ocsmány jobboldali emberekkel. Mind semmirekellő senkik, ahelyett hogy az idejüket arra fecsérlik hogy lejáratnak mást, inkább saját maguknak kéne olyat cselekedni, amiért majd felnéznek rájuk az emberek. Eddig semelyiküknek sem sikerült. Akkor meg fogják be!

2014. aug. 4. 15:28
 13/46 anonim ***** válasza:
Viszont ahogy látom a kérdező által belinkelt oldalak számából, elég durván le akarják járatni Orbánt, nem gondoltam volna, hogy így összefog a jobboldal és a baloldal. Beigazolódott amit minden kopasz kínai megálmodott, hogy a nácik összefognak a zsidókkal azért, hogy megegyék az összes melegszendvicsem.
2014. aug. 4. 15:32
 14/46 anonim ***** válasza:
69%
Nincs miért büszkének lenniük rá. Csak az egyetem hírnevét csorbította volna, ha tovább ott marad.
2014. aug. 4. 16:14
 15/46 A kérdező kommentje:

"Orbánt soha nem hívták Zsiványnak, ezt a kérdező találta ki, ahogy az egész kis párbeszédet, ahogy magával vitatkozik: "

Mi van? Hol mondtam, hogy így hívják?

DE amit írtál kicsit el vagy tévedve. VAgy nagyon hiszel Viktorban mint valami istenben.

2014. aug. 4. 17:32
 16/46 A kérdező kommentje:

ma 15:28

És ilyenkor felemerül bennem, hogy nem te vagy e az első válaszoló, csak más profillal. Mindezt csak azért, hogy tök értelmetlennek állítsd be a kérdést.

Mert igen az meg se történhet, amit több oldal is leírt, hogy orbán cikinek tartják.

2014. aug. 4. 17:33
 17/46 anonim ***** válasza:
17%
Az mszp-t cikinek tartják, a jobbikot meg egyenesen utálják külföldön. Orbánnal és a fidesszel sosem volt semmi bajuk, viszont az mszp-ből kinézem, hogy külföldön is próbálja lejáratni a fideszt ahogy csak tudja. Nem tudom miért, ők inkább ne próbáljanak bizonyítani semmit, eléggé beégtek már párszor, és meggyűlölte őket a ország. Az ő bizonyítékuk annyit ér mint egy odaégetett kutyaszar. Azért nincsenek támadva mert a fidesz van kormányon, ha a jobbik lenne, nekik végük lenne, és ha ők lennének, akkor is végük lenne, mert nem hagynák az emberek még egyszer, hogy azt csinálják, amit múltkor. Ahelyett hogy örülnének hogy a fidesz van hatalmon, pattognak mint a kecskeszar, aztán majd jól megnézhetik magukat, ha valami bajba keverednek.
2014. aug. 4. 17:48
 18/46 anonim ***** válasza:
76%

Hogy jönnek ide az MSZP meg a Jobbik amúgy, az Oxfordi Egyetem kötve hiszem, hogy Jobbikos vagy MSZP-s lenne, üldözési mánia vagy hogy is hívják az ilyet?:D

Ciki dolog, de ha egyszer nem büszke a mi Viktorunkra az Oxford hát mit tehetünk...

2014. aug. 4. 18:16
 19/46 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nade miért törölték a világ egyik legjobb komikusát? És most nem Orbánról beszélek (bár ő se rossz benne), hanem Rowan Atkinsonról, alias Mr Bean-ről.
2014. aug. 4. 18:29
 20/46 anonim ***** válasza:
58%

Mert időközben rájöttek, hogy egy második Kim Dzsongun

lett az egykor szépreményű fiatal emberből.

Ezt már ott is látják, már csak az itteni fideszbirkáknak kellene észrevenniük.

2014. aug. 5. 02:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!