Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország jobban teljesít?!

Magyarország jobban teljesít?!

Figyelt kérdés

Akkor,amikor már a középosztálybeli emberek is elmennek kukázni,és kiszedegetik belőle a sörösdobozokat,meg az üvegeket,hogy le tudják adni a multiknál kihelyezett üvegvisszaváltóknál,meg ahol pénzt kapnak értük. Ennyire teljesítünk jobban? komolyan felháborító,hogy van,aki beveszi azt a sok maszlagot,amit kapunk tőlük.

Az illetők személyes ismerőseim,és nem hittem a szememnek,amikor megláttam. A munkájuk mellett ezt csinálják. És egyre több embert látni ilyen sorson,sajnos.

2014. júl. 27. 17:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akinek 450 ezer a havi jövedelme és nincs hitele, az erősen kétlem, hogy rá lenne szorulva 100-200 forintok kikukázására. Ha ez a történet nem kamu, akkor nem az országgal van baj, hanem a barátaid hobbijaival. Mert ez az elmondottak alapján nem lehet több annál.

Az ilyen mindig kiborít. Mások minimálbérből tisztességesen fent tudják tartani magukat, a jobban keresők meg a többieket hibáztatják, hogy nem tudnak bánni a pénzzel...

2014. júl. 27. 18:42
 22/28 anonim ***** válasza:
Elégé az csóró osztályba tartozunk, de soha sem csináltunk ilyet. Ők nem középosztály, ők a csöves osztáy
2014. júl. 27. 18:53
 23/28 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. De az a lényeg,hogy 450 mellett,erre pont,h nincs rászorulva! Ilyen kereset mellett,az a pár száz ft nem számít! Ha pénz kell,eladja a kocsiját.Ennyi. Ez betegség,vagy abszolút önzőség.
2014. júl. 27. 19:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Az R8 as kimaradt
2014. júl. 27. 19:59
 25/28 anonim ***** válasza:

Számomra a legviccesebb, hogy olyan emberek hajtogatják ezt a jobban teljesítős baromságot, akiknek az életkörülményeik évről évre rosszabbak.

Bár talán ez annyira nem is vicces...

2014. júl. 27. 20:50
 26/28 anonim ***** válasza:
40%
De ez vicces. Én csak röhögni tudok az olyan emberen, aki a saját ostobasága miatt rendíthetetlenül menetel a szakadék felé.
2014. júl. 27. 20:54
 27/28 anonim ***** válasza:
ja tényleg baromira vicces, most, hogy írod
2014. júl. 27. 20:56
 28/28 anonim ***** válasza:
52%
Miért ne teljesítene jobban? Előtte jobban kukáztak.
2014. júl. 27. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!