Magyarország jobban teljesít? Beindult a gazdaság?
Gazdasági növekedés, rekord alacsony infláció, (nem mag infl.) nőttek a bérek, nőtt a fogyasztás, és több évtized óta nem volt arra példa, hogy ne emelkedjenek az árak, amit a tavalyi év azonos időszakához mérik!
És mielőtt valaki azzal jönne, hogy ezt mondja a jobboldal, meg a jobboldali média, utána olvastam, és ezeket nem csak kormányhoz közeli médiumok, lapok közölték le, már a külföld is visszább vett, a londoni elemzők szerint meg teljesíthetőek ezek a számok.
Orbán megcsinálta, neki volt igaza?
(A kérdés nem provokatív, ha valaki valamit másképp lát, nyugodtan írja le, kulturált, normális hangnemben, köszönöm!)
Szerintem ez is a zsidóösszeesküvés része!
CSAKAJOBBIK
Persze sok negatív dolog is van, de számomra ezek a legfontosabb, sőt, a gazdasági növekedés a legfontosabb, mert abból lesz pénze az államnak, és akkor onnan tud az állam adni az embereknek!
2-3 éve nagyon sokan szidták a Fideszt, de most egy picit jobb a helyzet, én ezt tapasztalom.
Hujujj!
Úgy szárnyalunk bazki, hogy mindjárt belefúlunk a boldogságba és a pénzünkbe!
"a gazdasági növekedés a legfontosabb, mert abból lesz pénze az államnak, és akkor onnan tud az állam adni az embereknek!"
Nem vagy te lemaradva úgy 30 évet?
""a gazdasági növekedés a legfontosabb, mert abból lesz pénze az államnak, és akkor onnan tud az állam adni az embereknek!"
Nem vagy te lemaradva úgy 30 évet?
"
Egyszerű, közgazdasági logika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!