Magyarország jobban teljesít? Beindult a gazdaság?
Gazdasági növekedés, rekord alacsony infláció, (nem mag infl.) nőttek a bérek, nőtt a fogyasztás, és több évtized óta nem volt arra példa, hogy ne emelkedjenek az árak, amit a tavalyi év azonos időszakához mérik!
És mielőtt valaki azzal jönne, hogy ezt mondja a jobboldal, meg a jobboldali média, utána olvastam, és ezeket nem csak kormányhoz közeli médiumok, lapok közölték le, már a külföld is visszább vett, a londoni elemzők szerint meg teljesíthetőek ezek a számok.
Orbán megcsinálta, neki volt igaza?
(A kérdés nem provokatív, ha valaki valamit másképp lát, nyugodtan írja le, kulturált, normális hangnemben, köszönöm!)
Már bocsánat de az előbb még te mondtad hogy nem hallottam a Maastrichti kritériumokról. néz meg a linkelt oldalon ZÖLD! engem igazol. mert csak az számít hogy az év végi zárszámadáskor (pontosabban amikor az megjön kb. február-március) az előző évihez képest alacsonyabb legyen, és ennek a feltételnek is csak akkor kell teljesülnie ha az adósság 60% fölött van, ha az alatt van akkor növekedhet nyugodtan. de mind1 tegnap megnéztem egy riport-dokumentum filmet az olajszőkítésről, és az az igazság hogy undorodok ettől az országtól, hogy lehet ilyen szánalmas egy ország. Hogy tehették azt amit tettek ezzel az országgal a rendszerváltás idején, és utána. tönkretettek mindent, jól meggazdagodtak, kifosztották az államot, mindent mindent eladtak, mindenki korrupt, mindenki egy csótány ebben az országnak a vezetésében. és a parlamentbe ülnek nem börtönbe. UNDORÍTÓ.
Igazából én csak azt nem értem hogy miért csinálják még mindig. Ezeknek már annyi pénzük van hogy sose fogy el, már nem is érték a szemükben, nem úgy néznek a pénzre mint az átlag. A pénz nekik az a papírdarab amiből annyi van amennyit csak akarok. Akkor meg mégis mi a francnak csinálják még mindig? valami másról szól a mocsok ami az országban van, nem a pénzről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!