Csak én érzem azt, hogy a magyaroknak egyre inkább nincs fogalmuk arról, hogy mi az a jólét, így nem is tudják, hogy mitől fosztják meg őket?
Láttam itt egy tegnapi kérdést, ahol az egyik válaszadó olyat írt, hogy az ő települését felemelte a Fidesz és Orbán Viktor, mert most már közmunkán foglalkoztatják náluk a munkanélkülieket, ők pedig rendkívül boldogok, mert a friss levegőn lehetnek egész nap és 47 ezer forintot kereshetnek.
A következő mi lesz? Imádom Orbán Viktort, mert kaptam tőle egy kecskét, amivel most már fel tudok költözni a hegytetőre egy kis viskóba és van tejem meg szexpartnerem, vagy éljen Gyurcsány Ferenc, mert van kenyér a boltban és nem kell nekünk sütni, miután kézi őrlővel lisztet készítettünk a búzánkból, vagy mi?
Tegnap néztem egy dokumentumfilmet Kínáról, amiben az volt, hogy az utóbbi 20 évben a lakosság 40%-a költözött náluk városokba és sokan már európai színvonalon élnek, okos telefonokkal szaladgálnak azok közül, akiknek a nagyszülei vagy akár a szülei még csak földet túrtak vidéken és éheztek.
Mi hova fejlődünk? Fejlődünk egyáltalán?
Ezt úgy hívják paraszt vakítás, vagy pofátlan hazugság ha nyers akarok lenni.
Mondott szebbeket is, aki kimegy külföldre, az kalandvágyból teszi...
Én meg érdekből bevágok egy nagy X-et a Jobbik mellé.
"Egy ország mindig a másik rovására fejlődik."
Ha ez igaz lenne, akkor a világ általános fejlettségi szintje mindig egy helyben toporogna, csak egyszer hol ez, máskor hol az lenne fejlett.
Jól érzed. Én is vidéken élek, és az emberek sajnos rossz leírni, de nagyon világtalanok. Nagyon benyelik a propagandát.
"Tegnap néztem egy dokumentumfilmet Kínáról, amiben az volt, hogy az utóbbi 20 évben a lakosság 40%-a költözött náluk városokba és sokan már európai színvonalon élnek, okos telefonokkal szaladgálnak azok közül, akiknek a nagyszülei vagy akár a szülei még csak földet túrtak vidéken és éheztek. "
Mi ennek a dokfilmnek a címe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!