Magyarország jobban teljesít?!
Akkor,amikor már a középosztálybeli emberek is elmennek kukázni,és kiszedegetik belőle a sörösdobozokat,meg az üvegeket,hogy le tudják adni a multiknál kihelyezett üvegvisszaváltóknál,meg ahol pénzt kapnak értük. Ennyire teljesítünk jobban? komolyan felháborító,hogy van,aki beveszi azt a sok maszlagot,amit kapunk tőlük.
Az illetők személyes ismerőseim,és nem hittem a szememnek,amikor megláttam. A munkájuk mellett ezt csinálják. És egyre több embert látni ilyen sorson,sajnos.

Kérdező!
Havi 450, hitel nélkül, két autó?? Ez magyarországon már a felsőosztály határait súrolja. Ezzel a fizetéssel kukáznia kell?? Akkor mit mondjon az, aki 80 ezerből tartja fenn magát??

"Középosztályon azt értettem,hogy van egy szép,kertes házuk,kettő autójuk,hitel nélkül,havi 450 körüli keresete van a két szülőnek összesen."
És ezek kukázni járnak? 450 körüli nettó bevételből azért meg lehet élni, főleg hitel nélkül, sokkal kevesebből is élnek emberek, családok Magyarországon.

16-os,nem az a lényeg,hogy kikukázza a rászorulók elől,hanem,hogy ennyi kereset mellett is rá van szorulva! Nem poénból csinálja,az biztos.
Elképzelhetőnek tartom,hogy valami súlyosabb betegség van az egyik családtagnál,és nincs pénz orvosi kezelésre. Ez az egy ötletem van.

Itt az lehet a probléma, hogy felelőtlen a kérdés alanya. Egy magas fizetéből nem tud annyit félrerakni, hogy egy pár hónapot kihúzzon belőle?? Mi keresünk kb 200-250 ezret, de így is van annyi, hogy ha jön a gebasz, akkor egy pár hónapot ellegyünk a tartalékból.
Sajnos vannak ilyen emberek, akik azt hiszik hogy mindig lesz mit a tejbe aprítaniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!