Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország jobban teljesít?!

Magyarország jobban teljesít?!

Figyelt kérdés

Akkor,amikor már a középosztálybeli emberek is elmennek kukázni,és kiszedegetik belőle a sörösdobozokat,meg az üvegeket,hogy le tudják adni a multiknál kihelyezett üvegvisszaváltóknál,meg ahol pénzt kapnak értük. Ennyire teljesítünk jobban? komolyan felháborító,hogy van,aki beveszi azt a sok maszlagot,amit kapunk tőlük.

Az illetők személyes ismerőseim,és nem hittem a szememnek,amikor megláttam. A munkájuk mellett ezt csinálják. És egyre több embert látni ilyen sorson,sajnos.

2014. júl. 27. 17:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy egy középosztálybeli kukázik? Odamentél hozzá és megkérdezted, hogy "Elnézést Uram, Ön melyik társadalmi osztály tagja?" vagy mi?
2014. júl. 27. 17:29
 2/28 A kérdező kommentje:

írtam,hogy személyes ismerőseim!

és nem,nem rúgták ki őket a munkahelyükről,mielőtt valamilyen fideszes beírná,mert minden reggel mennek dolgozni.

2014. júl. 27. 17:31
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
A Fidesz ezt is megmagyarázná: ők nem kukások hanem környezetvédők.
2014. júl. 27. 17:32
 4/28 A kérdező kommentje:
Mindent meg tudnak magyarázni,de az egyre hatalmasodó kakikupacot nem tudják már eltörölni magukról.
2014. júl. 27. 17:33
 5/28 anonim ***** válasza:

Eléggé kételkedem ebben a példában.

Mi az, hogy középosztály? Én nem igazán ismerek ilyet errefelé. Van a minimálbéres vagy maximum 10 ezerrel többet kereső, meg van a q5 q7-es x5 x7-es gazdagok.

Lehet ez pesten kicsit máshogy van, de erre kb ez van.

2014. júl. 27. 17:35
 6/28 anonim ***** válasza:
33%
A középosztály az, akiknek a számlák befizetése után még marad egy kis pénze.
2014. júl. 27. 17:38
 7/28 A kérdező kommentje:
Középosztályon azt értettem,hogy van egy szép,kertes házuk,kettő autójuk,hitel nélkül,havi 450 körüli keresete van a két szülőnek összesen.
2014. júl. 27. 17:38
 8/28 anonim ***** válasza:
6-os: amit elkölt kajára, aztán várja a köv. hónapot? Elég baj, ha ezt nevezik ebben az országban középosztálynak.
2014. júl. 27. 17:39
 9/28 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Sajnos itt tart az ország. Ez a közeljövőben csak rosszabb lesz.

2014. júl. 27. 17:44
 10/28 A kérdező kommentje:
Azt sem feltételezem,hogy valami nagyobb adósságba keveredtek.Mert amit félretesznek pénzt,abból simán lehetne részletekbe rendezni,még ha nagyobb az adósság. Meg majdhogynem legjobb barátaim,így biztos kértek volna tőlem is segítséget,ha valami nagyobb adósságuk lett volna hirtelen,de nem tették.
2014. júl. 27. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!