Van Magyarországon egy olyan párt ami betiltatná a melegfelvonulásokat?
# 80/83 Időpont ma 10:51
Komoly érveket mondtál, nem tudom, hogy elolvastad ezt: a [link] Persze könnyen lehet, hogy erre is csak azt mondanád, hogy betegek írták, meg csak azért, hogy a kihaljon az emberiség.
A hozzászólásodról egy dal jutott eszembe, ajánlom figyelmedbe! Nyugodtan meghallgathatod, gyerekek és felnőttek között is eléggé ismert a Padlás c. musical, nincs benne semmi obszcén kifejezés https://www.youtube.com/watch?v=dpe_dMkfpck
Szöveg:
cím: Enyém a pálya
Ami eltérő, szabálytalan
az a rendnek csak útban van
ami régi és alaktalan
az csak árt, amíg köztünk van
Ez a gondolat annyira tiszta és szép
Kár, hogy egyesek nem értik még,
“Ami nem szabályos, sajnos az ragályos”
a káoszból legyen elég!
/:Enyém a pálya:/ /refrén/
Sajnos túl sok az ábrándozás
sok a mese, s a látomás
lila ködök és másvilág
gyanús hangok és utópiák
csupa szélhámos varázslat
nem kell a világnak
mindez csak romlásba dönt
majd én vágok rendet
és teremtek csendet
és van aki támogat fönt...
/:Enyém a pálya:/ /refrén/
Egyforma házak és lapostetők
És nem tűrjük el a sok különcködőt
Ki túl sokat ugrál, majd gondom lesz rá
Hogy guggoljon szépen a mérce alá…
Enyém a pálya /hétszer/
# 84/84 Időpont ma 20:04
Mert a Padlás című musical egyik betétdala aztán marha komoly érv. :D
# 84/84 Időpont ma 20:04
Én már rengeteg komoly érvet felsorakoztattam itt. Ha megnéznéd a korábbi hozzászólásaimat, láthatnád te magad is, de te csak azon vagy, hogy ha nem tudsz cáfolni, akkor elbagatellizálj, kitérj egy téma elől, ill. másképp hárítsd el (gúny). Na épp te vagy nevetséges vagy inkább szánalmas emiatt. :(
Megnézve korábbi hozzászólásaidat pl. # 65/85 Időpont 07-27 21:13 hogy csak egyet említsek, hát nem biztos, hogy tőled vennék leckét retorikából. (Nézz utána a szó jelentésének, mert az eddigi megnyilvánulásaid alapján kétlem, hogy ismernéd.)
Tudod, sok versben is van bölcsesség, ajánlom figyelmedbe ezt a verset, bár számodra ez sem érv, [link]
Hozzáteszem, eddig senki nem cáfolta meg tényekkel, az érveléseimet, te pláne, mindenki csak a mantráját mondogatta.
Azért mégis egy kis magyarázat a Padlás egyik számával kapcsolatban, bár talán felesleges, mert te a magyarázatból sem értesz, aki aki meg akarja, érteni megérti, a többiek egy része is érzi, hogy miről van szó. Ebből talán érezhető lesz, hogy miért jutott eszembe ez a dal, ami azért nem egy melegfelvonulási induló. ;)
# 80/85 Időpont 07-30 10:51
"Mi a házasság? Férfi, és nő között jön létre."
- Miért is? Azért, mert a törvény így határoz. A törvényt pedig politikusok alkotják, nem orvosok. Ezért ebből azt a következtetést levonni, hogy "Minden ami ettől eltér az már egy betegség" egy hülyeség. Ez azt jelenti, hogy Orbán és a többiek mondják meg, hogy mi a betegség, és mi nem az. Egy időben különböző neműek között a zsidók és a nem zsidók vagy a színes bőrűek és fehérek, korábban indiánok és fehérek közötti házasságot is tiltotta a törvény, az is betegség lenne? Egyes helyeken betegség, máshol meg nem (mert vannak országok, ahol a törvény engedélyezi a melegházasságot), szóval érdekes de mindenesetre ellentmondásos ez az egész okfejtés.
Mi lenne azonban, ha holnap Orbán azzal a gondolattal kelne, hogy csak azonos színű hajúak házasodhatnak (persze heterók)? Akkor egyből betegség lenne az is, ha egy barna hajú fiú egy szőke lányt szeret? És mivel beteges, nem is szabad mutogatni a médiában?
"Ha mást mutogatnának, abban a dobozban, akkor más világ lenne."
Mutat mást is, főleg a királyi és a fideszes/jobboldali érdekeltségű média, és keményen mossa az emberek agyát. A választási hirdetésekről nem is beszélve. Nem is csoda az eredmény, a következmény viszont azért tragikus. És nem a baloldaliak, liberálisok, vagy a melegek számára, hanem az gazdasági és szinte minden ágazati szempontból szakmai szempontból az egész ország számára, de ez egy másik téma.
A Fideszt nem a teljesítménye alapján választották újra, hanem a média agymosása által.
Felvetődik itt a kérdés, hogy melyik irányultságú média akkor az erősebb?! Ha a médiától lesz valaki meleg, akkor az visszafele is hat. Ez marhaság. A média legfeljebb azt a tényt tudja az emberek fejébe belevésni, hogy a
Tudod, a rákos, a megfázott stb. ember az, aki beteg, mutatnak sok rákosat a tévében, de akármennyit mutatnak belőle, nem ezáltal terjed jobban, ettől csak tudomást vesznek róla.
"Mindenki hallott már a média manipulálásáról, akkor döntse el mindenki, hogy áldozattá vált-e."
Igen, manipulál a média, és bár nem dőltem be neki igenis úgy érzem, hogy áldozatává váltam, mert a segítségük nélkül soha nem tett szert volna Orbán 2/3-os többségre, ami gyakorlatilag egypártrendszert jelent. Ismétlem, nem önmagával azzal van a gond, hogy Orbán, és hogy 2/3, hanem azzal, hogy ártanak az országnak, én pedig szeretem a hazámat, itt szeretnék élni, boldogulni, de miattuk egyre nehezebb és reménytelenebb a helyzet. Már csak azért is mert örök életre bebetonozták magukat, következésképpen a demokrácia megdőlt. Üdv az átkos negyven évben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!