Most már Magyarország a Fideszé lett?
Igen, most Magyarország Orbán Viktor magánbirtoka. A demokratikus fékek és ellensúlyok rendszere kiiktatódott a kétharmaddal, mert alkotmányozhatnak és a jó erkölcs sem tartja vissza őket.
Na de ne Viktort szidjuk ezért, Ő csak él a lehetőséggel. MI választottuk meg őket és tudhattuk előre, hogy mi lesz. Igen ellopják az országot és nemzetközi színtereken lejáratják, de ezt most törvényesen, szépen rendben tehetik. Az vesse rájuk az első követ, aki nem használná ki a lehetőséget a maga hasznára!
Még mindig jobb, mintha a fasiszták nyertek volna és a lopás mellett még háborút is kirobbantanának a kisebbségekkel meg a szomszédokkal. Szerintem becsüljük meg őket, mert jöhet még rosszabb is. Az uram-bátyám dzsentrivilág azért mégsem nyílt terror.
Én egy sokszínű, liberális, demokratikus, szolidáris, békés, és tisztességes országban szeretnék élni, azt sem bántam volna, ha ezt itthon tehetem anyanyelvi környezetben, barátok, rokonok, ismerősök között, de szerencsére nyitottak a határok...
"Az vesse rájuk az első követ, aki nem használná ki a lehetőséget a maga hasznára! "
Azért lehet rá emlékezni, hogy az MSZP-SZDSZ-nek volt már egyszer kétharmada, és nem éltek vissza vele, sőt tudatosan önmérsékletet és szerénységet is tanúsítottak: szimplán gesztusból több minisztérium vezetését átengedtek az ellenzéknek. Erre már kevesen emlékeznek. papíron amit az ellenzék akkor rontott, azt is az akkori kormány nyakába varrták.
Persze ez nem jelenti azt a tényt, hogy bármelyik pártnak patyolat tiszta lett volna a keze, de azért voltak erős különbségek.
A baloldali kormányok azért nem lehetetlenítették el az ellenük indított vizsgálóbizottságok felállítását, munkáját, míg a jobboldal még a közérdekű adatigénylést is ellehetetlenítené, ami nagy nehezen mégis megkapnak, csak szamizdat módján terjedhet, mert szinte minden országos média (is) a Fidesz kezén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!