Mit gondoltok a holokausztról?
15.21:
Tudod mit csináltak a magyarok segítségével?
Az én családomból is halltak meg a háború alatt olyanok,akik fegyvert se láttak.Úgyhogy ne gyere a szánalmas dumáddal.Ilyenkor jut eszembe,hogy kár,hogy az a három visszajött,mert ekkora selejtet hoztak létre ,mint te.
Azt meg felejtsd el,hogy itt az iskolákban majd ezzel tömitek a gyermekeink fejét,mert azon a napon a gyerekek nem fognak iskolába menni.
primitív szarok! :D :D
Én jól élek.
Remélem ti nem.
puszi
Én is jól élek.Sőt,jól is fogok.
Látod,azért csak kibukik mindenkiből,hogy mennyit ér.Csókoltatom a nagymamádat.
Hát én kb.200000-et költöttem karira,nem egy zsidó kisfiúnak,hanem a gyermekeimnek adtam.
Egyébként attól,hogy primitív vagy,még tudhatnád,hogy nem a születésnapját ünnepeljük karácsonykor.
Egyébként írhatnák elég röhejes szokásokat más vallásokból,amihez képest a szeretteink megajándékozása,sehol sincs.Úgyhogy ne vergődj.
"Magyarországon a katolikus keresztények számára Jézus születésnapjának fénypontja a karácsonyi misén való részvétel (24-én éjfélkor vagy 25-én napközben). December 24-én hagyományosan a családok böjtölnek (karácsony böjtje), és csak este fogyasztják el a böjti vacsorát. " Ennyit a képességeidről, nagyokos.
Amúgy én BME GTK phd. képzésen vagyok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!