Ha lehetőséget biztosítanánk a hajléktalanoknak, hogy kimenjenek Afrikába, ahol nincs hideg télen, szerintetek hányan jelentkeznének a programra?
Figyelt kérdés
Tehát indítana a kormány egy programot, hogy akik kiváltották a hajléktalan igazolványt, azoknak adna a kormány ingyen egy egyirányú repjegyet valamelyik fekete-afrikai országba és egy iratot amivel beengedik őket. Mondanák nekik, hogy ott egész évben nyár van stb.
Szerintetek sok csöves bevállalná, vagy inkább nem élne a lehetőséggel és itthon maradna?
2014. júl. 19. 14:13
1/12 anonim válasza:
Tehát kiraknál az országukból magyarokat CSAK azért, mert nincs pénzük, szegények és az utcán élnek?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem "kirakás" lenne. Aki nem akar menni azt nem küldenék.
2014. júl. 19. 14:18
3/12 anonim válasza:
Szerintem mennének. Csak sajna azt sem tudnák hogy ilyen van mert az hogy hivatal kiváltani egy papírt az már sok... Szóval kb mindet egyesével kéne kérdezgetni.. Amúgy mennének.
4/12 anonim válasza:
Ilyen kijelentéssel: hé haver megfagyni szeretnél vagy éhenhalni..
Gondolkozz már. A repjegy árát inkább használnám melegedők építésére.
5/12 anonim válasza:
És szerinted melyik afrikai város fogadna be hajléktalanokat? Vagy kitennéd őket az oroszlánok közé? A kulturált városokban ugyan úgy van fizetőeszköz, munka, stb, szóval ugyan úgy az utcán laknának, mert nem lenne pénzük. A nagyobb probléma, hogy ott a nyelvet sem értik, nem tudnának koldulni, éhen halnának. Nem jó ötlet.
7/12 Vadkan01 válasza:
Nem tudom, hogy elmennének-e, de szerintem rossz ötlet a problémákat a szőnyeg alá söpörni vagy elküldeni melegebb éghajlatra.
8/12 anonim válasza:
"C" típusú társakkal is lehetne ezt? Annak jobban örülnék!
10/12 anonim válasza:
Szerintem szinte senki se jelentkezne egy ilyen programra, mert nem érné meg nekik. Inkább hajléktalanok az EU-ban, mint Afrikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!