Ha a médiában Magyarországon egyenlő feltételek lennének, akkor a választást simán nyerné meg a Jobbik?
„Na én az ilyen emberek miatt nem szavaznék a Jobbikra, mint amilyen te vagy kérdező. Csak olvasd vissza, amiket írtál, és ha egy kis józan eszed van, belátod, hogy miért írtam ezt. Elegem van abból, hogy aki nem a Jobbik nézeteit vallja, azt mindennek lehordjátok. Nem érdekel, hogy milyen tabukra ,milyen médiában ,milyen megoldásokat kínálnak, amíg ezt ilyen stílusban teszik. Úriemberként nem degradálom le magam annyira, hogy egy ilyen emberekből álló közösség tagja legyek(még akkor sem, ha esetleg a közösség vezetőinek vannak értelmes megnyilvánulásai).”
Nem kötelező és nem is elvárható az hogy mindenki szimpatizáljon a Jobbikkal.
De az elvárható ha egy kérdést feltesznek valahol valakinek, hogy a saját lehetőségeihez mérten hiteles válaszokat és ne provokatív demagógiákat írjon válaszul!
Senkivel nem beszéltem sértően, ha vissza nézed csak egy balf@sszal, aki minden alkalommal bemásolja ezt a választ!
„A politikája nem megvalósítható,és nagyon”
Ezer közül is meglehet ismerni a helyesírás miatt!
Soha nem árulta el hogy mire alapozza a véleményét, az az csak provokál!
Lehet valaki felőlem, akár a hottentotta párt elkötelezett híve is, de ha ír valamit akkor annak legyen alapja, vagy támassza alá , de ne provokáljon!
A látásmód lehet más, de az hogy valakik csak a médiában hallott himnuszokat zengje az vicc! Vagy szerinted a Jobbikosoknak nem lehet véleményük?
Micsoda demagógia az hogy egy pártnak nem nőhet vagy csökkenhet a támogatottsága?
Ha valaki jól szerepel, annak nő, ha nem akkor csökken, mert bejutni kell a nagy hang
és a parlamentbe már dolgozni kell mert az minősít!
Persze az is érdekes hogy egyre többen vélekednek úgy(pártok) a magyar gazdaságról ahogy a Jobbik ami nem baj, és persze nem fogják hozzá tenni hogy a Jobbiknak igaza van!
Egy Fideszes szimpatizáns sem fogja mondani, de attól még ne akarja azt hazudni hogy a Fidesz sz@rta a viaszt!
Amiket leírok azok logikusak és igyekszem soha nem a klisék mentén érvelni, ha ez a számodra bunkóság akkor felesleges beszélni!
az hogy ki mit tart szélsőségesnek az a saját szívügye. ergo SZUBJEKTÍV. tehát ha ezekután te leoltasz valakit, azért mert mást gondol mint te, és el is meri mondani a véleményét, akkor az már közelebb áll a szélsőségek viselkedéséhez mint a radikális gondolkodáshoz.
Nem hiszem hogy a szélsőségesnek nevezés vagy a fogalom kimerítése, ne lenne egy általánosan megfogalmazható és alkalmazható minősítés!
De mivel a fogalom tartalmának megközelítés eléggé képlékeny, a szubjektív megítélés elfogadom!
Viszont mi a szélsőségesebb?
Állítani valamit provokatív, ami nem logikus és nem megindokolni a kérésre sem mert nincs mivel, csak a hallott és alaptalan demagógia, felböfögése! „ ami szélsőséges”
Vagy a szélsőséges állításra, még szélsőségesebben reagálva a „ nem létező” választ
kiprovokálni?
De szerinted mitől is szélsőséges a Jobbik? A retorikán kívül, hiszen az csak a média miatt kell, mert egyszerűen vagy ilyen a retorika, vagy nincsen a hírek közelében sem!
Ilyen felméréseket bárki tud csinálni, és teljesen más eredményt lehet belőle kapni.
Például én kipróbáltam:
Igen bár ki tud csinálni, csak nem tudja igazán manipulálni!
Ezt egy teljesen elfogulatlan cég csinálja, ami ezzel és a hasonló felmérésekkel foglalkozik!
Te is ellenőrizheted és csinálhatsz hasonlókat!
A kérdésre válaszolva: Igen! Hiszen akik nézik a mónikasót,józsibarátot meg benkőt azokról simán elhiszem, hogy bedőlnek a jobbik egetrengető hülyeségeinek.
Én nem zsidózlak le, mert felőlem Üzbég is lehetsz!
Csak demagógnak nevezlek, mert te is csak vádaskodsz érvek helyett!
„jobbik egetrengető hülyeségeinek”
Mik ezek a hülyeségek?
Ez a felháborító és szélsőséges viselkedés, amihez nem kell csúnyákat mondani!
Lehet megbélyegezni, demagóg módszerekkel, indokok és józan
Tudod, annak, hogy valaki kulturáltan viselkedjen nem szükséges előfeltétele az, hogy a másik is kulturáltan viselkedjen. Az nem úgy működik, hogy én kulturáltan viselkedek, amíg mások is azok, de amint valaki felidegesít, rögtön kivetkőzök magamból és állatias módon viselkedek. Az igazi úriember pont arról ismerszik meg, hogy ilyen szituációkban is megőrzi hidegvérét, és civilizált ember módjára viselkedik
Tudod, egy cseppet sem vagyok ideges.
Egyszerűen a provokálásra, szándékosan porovokatívan válaszolok, mert igyekszem válaszokat kapni.
Most is ezen rágódik a fél oldal, hogy én vagyok az antikrisztus, de senki nem válaszolt még arra hogy vajon mitől lehet a Jobbik szélsőséges, vagy hogy mi nem valósítható meg!
Azt hiszem kicsit félreértettél, persze ez egy valós adatokat közlő, hiteles honlap. Ehhez kétség sem fér, én csak azt mondtam, hogy ez olyan, mint a statisztika. Attól függően, hogy mit hasonlítunk össze mivel, ki lehet belőle hozni teljesen más végkövetkeztetéseket is.
Mutatok is rá 2 példát, ha akarod, ellenőrizd le!
1.)
Index becsült értéke: 806 millió forint
Kuruc.info becsült értéke: 196 millió forint
Végkövetkeztetés: "Mivel a kuruc és az index két ellentétes érzelmű oldal, így ebből kijelenthetjük, hogy a magyarok döntő többsége, 80%-a, nem vevő a kurucra, úgyhogy ne beszéljenek a magyarok nevében."
HANGSÚLYOZOM, HOGY EZ NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, DE AZ INDEX PÉLDÁUL SIMÁN CSINÁLHAT EGY ILYEN FELMÉRÉST, NEKI KEDVEZŐ VÉLEMÉNNYEL!
2.)
Echotv.hu értéke: 12,81 millió forint
Atv.hu értéke: 106,32 millió forint
Végkövetkeztetés: "A magyarok több, mint 90%-a baloldali érzelmű, sőt több is, mivel az idős (általában baloldali) nyugdíjasok nem neteznek, a fiatalok (főleg jobboldaliak) pedig jóval gyakrabban."
Tehát, ezekből nem szabad kiindulni! Az ember egy ilyen oldal segítségével azt hoz ki, amit akar, attól függően, hogy mit hasonlít mivel.
12:43 vagyok. Ha lenne egy kis eszed, vagy legalább hajlandóságod arra, hogy meghallgass más véleményeket, vagy utánaolvass dolgoknak más szemszögből. Nem vádaskodtam, hanem válaszoltam a kérdésre és meg is indokoltam.
Ez volt az utolsó, hogy megpróbáltam Jobbikossal vitatkozni, azoknak mondom akik még kitartanak, hogy rohadtul felesleges. A vége úgy is az, hogy a) zsidó vagy b) agymosott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!