Jobbik: eddig tartott a lendület?
A jobbik szét fog esni. Most már úgy néz ki, hogy inkább előbb, mint utóbb. Ez várható volt, nincs ezen semmi furcsállni való. Túlnőtte magát azon a szinten (áprilisban minden ötödik szavazni elment magyar rájuk voksolt) , amit külhoni támogatók, "politikai karvalytőke" nélkül fenntartani lehet. Elkezdődtek a hatalmi harcok, Vona és hűbéresei kezéből át akarják játszani a tényleges hatalmat egy olyanéba, aki hajlandó a külföldi pénzt elfogadni, cserébe beépít a pártprogramba bizonyos külföldi érdekeket kiszolgáló elemeket.
Ami érdekes lesz, az az, hogy ez a dolog hogyan zajlik majd. Radikális pártról beszélünk, tehát meg merem kockáztatni: erőszakosan. Azt a látottakból garantálom, hogy mostantól egyre gyakrabban foglalkozik majd ezzel a pártviszállyal a média.
2 kérdésem lenne:
-szerintetek megmaradhat-e Vona valamilyen formában a párt élén (ha nem is pártelnökként) ?
-szerintetek egy újjászervezett Jobbik képes lesz-e valamikor kormányt alakítani (annyi szavazatot megszerezni, amennyi ehhez szükséges), és ha igen, hogyan kellene változtatniuk a programjukon (mint azt nagyon jól tudjuk, gazdaságpolitikailag egy predesztinálható csőd a jelenlegi programjuk) hogy működjön a "rendszerváltás"?
Kérdező a kérdés provokatív.
"A jobbik szét fog esni. Most már úgy néz ki, hogy inkább előbb, mint utóbb."
Amíg a roma probléma tart addig a jobbik stabil lábakon áll,de nem csak a romák miatt erős hanem az egész mentalitása miatt.
Ennyire nehéz elfogadni hogy növelte a szavazótáborát? szorul a hurok mi? Menj inkább színes fémet lopkodni máshoz úgysem értesz.
Szánalmas a kérdező.
Nem tudja elfogadni, h a baloldalnak rotty van és akkor ide jön vigasztalódni, h "Ugye szét fog esni a Jobbik, de ugye szét??ígérjétek meg, de megígéritek??"
Meg, kérdező, meg!:)
Jövőhéten neked mikor lenne jó???
Komolyan írok már a HVG-nek, h lehetőleg ritkábban hozzon már le ilyen cikkeket, mert utána nem lehet bírni a sok hülyével.
"-Szóval szerinted minden párt szétesik, amelyik nem kormánypárt? "
Megint hazudozol. Miért ferdíted el, amit mondtam? Az van oda írva, hogy senkinek nem lesz rosszabb a magyar polgárok közül, mivel! nem kormánypárt.
"Nem fog szétesni, megszűnni, meg hozzáképzelhetsz még akármit hiába rinyáltok a balf..oldalról! Addig legalább is biztos nem amíg nem fogjátok a problémákat kezelni, megoldani amelyek miatt létrejött. "
A jobbik nem képes megoldani a cigánykérdést. Nem lőheted a Dunába őket, mert azonnal a nyakunkon van az EU számtalan mélyen liberális országa, és Vonáékat bizony felakasztják. Munkára nem foghatod, mert a cigány az bizony olyan, hogy nem nagyon akar dolgozni. Legalább 2-3 generációnyi cigánygenerációt kellene iszonyú pénzekkel, segélyekkel, veszteséges munkával hozzászoktatni a munkához, de erre ennek az országnak se anyagi erőforrásai, se össznépi akarata nincsen, helyette vannak a jobbik-féle világmegváltó idiótaötletek, hogy zavarjuk ki mindet Szibériába bérrabtartásra, meg lőjük bele a Dunába. Na ez nem fog menni, egyik sem.
""Ugye szét fog esni a Jobbik, de ugye szét??ígérjétek meg, de megígéritek??" "
Te nyilván ugyanaz vagy, aki folyamatosan hazudozik, és homlokegyenest mást állít, mint amit leírtam.
Reagálni se kéne a hülyeségedre, de leereszkedek akkor: nem kell ígérgetni, hogy szétesik a jobbik, ez ugyanis tény.
"A jobbik nem képes megoldani a cigánykérdést. Nem lőheted a Dunába őket, mert azonnal a nyakunkon van az EU számtalan mélyen liberális országa, és Vonáékat bizony felakasztják. Munkára nem foghatod, mert a cigány az bizony olyan, hogy nem nagyon akar dolgozni. Legalább 2-3 generációnyi cigánygenerációt kellene iszonyú pénzekkel, segélyekkel, veszteséges munkával hozzászoktatni a munkához, de erre ennek az országnak se anyagi erőforrásai, se össznépi akarata nincsen, helyette vannak a jobbik-féle világmegváltó idiótaötletek, hogy zavarjuk ki mindet Szibériába bérrabtartásra, meg lőjük bele a Dunába. Na ez nem fog menni, egyik sem."
Én egy szóval nem említettem, hogy megtudnák biztosra.
De bizonyos szempontból szerintem kiborul a bili előbb-utóbb.
Amúgy akkor szerinted mi lenne a hatékony megoldás? Mivel az elmúlt 25 év nem javított a helyzeten, inkább rontott. (Mondjuk az a számtalan "mélyliberális" ország befogadhatná őket akkor, de ott is beelégszenek velük ahogy hírlik.)
"Munkára nem foghatod, mert a cigány az bizony olyan, hogy nem nagyon akar dolgozni."
Hát ezen besírtam. Még egy ballib is elismeri hogy a cigány már csak olyan????? Akkor tömjük őket még évszázadokig segélyekkel, mert ők "olyanok hogy nem akarnak dolgozni"????? És ezt nekünk el kell fogadni?
"NEFOGAZZ nevű felhasználó válasza:
"Munkára nem foghatod, mert a cigány az bizony olyan, hogy nem nagyon akar dolgozni."
Hát ezen besírtam. Még egy ballib is elismeri hogy a cigány már csak olyan????? Akkor tömjük őket még évszázadokig segélyekkel, mert ők "olyanok hogy nem akarnak dolgozni"????? És ezt nekünk el kell fogadni?
A válaszíró 44%-ban hasznos válaszokat ad.
# 27/27 Időpont ma 10:38"
Honnan veszed, hogy baloldali, liberális érzületű vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!