Jobbik: eddig tartott a lendület?
A jobbik szét fog esni. Most már úgy néz ki, hogy inkább előbb, mint utóbb. Ez várható volt, nincs ezen semmi furcsállni való. Túlnőtte magát azon a szinten (áprilisban minden ötödik szavazni elment magyar rájuk voksolt) , amit külhoni támogatók, "politikai karvalytőke" nélkül fenntartani lehet. Elkezdődtek a hatalmi harcok, Vona és hűbéresei kezéből át akarják játszani a tényleges hatalmat egy olyanéba, aki hajlandó a külföldi pénzt elfogadni, cserébe beépít a pártprogramba bizonyos külföldi érdekeket kiszolgáló elemeket.
Ami érdekes lesz, az az, hogy ez a dolog hogyan zajlik majd. Radikális pártról beszélünk, tehát meg merem kockáztatni: erőszakosan. Azt a látottakból garantálom, hogy mostantól egyre gyakrabban foglalkozik majd ezzel a pártviszállyal a média.
2 kérdésem lenne:
-szerintetek megmaradhat-e Vona valamilyen formában a párt élén (ha nem is pártelnökként) ?
-szerintetek egy újjászervezett Jobbik képes lesz-e valamikor kormányt alakítani (annyi szavazatot megszerezni, amennyi ehhez szükséges), és ha igen, hogyan kellene változtatniuk a programjukon (mint azt nagyon jól tudjuk, gazdaságpolitikailag egy predesztinálható csőd a jelenlegi programjuk) hogy működjön a "rendszerváltás"?
Úgy látom az emberek többségének nehéz felfogni, hogy a jobbik semmit sem tudna tenni, sem a bűnözés ellen, sem a jólét érdekében.
Ha igen mégis hogyan lenne képes?
Mert amit akarnak:
1.) Erősebb rendőri szervezet létrehozása, törvények szigorítása.
2.) Államosítás.
3.) Kilépés az Euból.
Csakhogy:
1.)
Erősebb rendőri szervezetet nem tudnának létrehozni. Ugyanis a rendőrtől függ, hogy ő hogyan cselekszik. Ahhoz hogy erősebb legyen a rendőri szervezet, igazán kemény, ütős, meg kéne változtatni a rendőrök 90%-ának gondolkodását. Nem igaz? Hiszen attól hogy a jobbik van uralmon, még nem fog hirtelen ő is jobbikos lenni. Mivel ez nem fog menni, ezért embereket szerveznek be. Hogy kiket? Hát a lázongó, börtöntöltelék jobbik náci félkopasz horogkeresztes hülyéket, akiket még fizetnének is a kegyetlenkedésükért, hiszen más úgysem vállalná be. Én ezt NEM akarom!!
2.)
Államosítás. Hogy is fog zajlani? Elveszik az emberek magántulajdonát. Miért is? Csak nem gondoljátok komolyan, hogy tényleg jószívűségből államosítanak. A fenéket, azért hogy ők járjanak jól. Az állam kezében van, övéké lesz a pénz. Még többet fognak zsebre rakni mint a többi párt.
3.)
Nem lenne rossz ötlet kilépni, de sajnos már semmi esélyünk sem lenne az Eu nélkül. Nem értem, ha hirtelen kilépnénk, attól miért lenne jobb az országnak, és miért maradnának többen itthon. Mégis szerintetek hogy hoznák rendbe Magyarországot? Valaki mondja már meg. Annyit érnének el, hogy még jobban tönkretennék a magyarokról alkotott véleményüket.
17:05
1:
Ez csak egy tévhit, hogy jobbikosok "félkopasz horogkeresztes hülyék". Természetesen ilyen is van, de nyilvánvaló hogy nem mind az 1 millió szavazólyuk ilyen. Sokféle mód van a közbiztonság javítására, nem szeretném mindet felsorolni...
2:
Amit te leírtál az a kommunizmus. Tudom, hogy sok a baloldali vonás a gazdaságpolitikájukban, de azért nem komcsik.
3:
Teljes mértékben egyetértek.
"Jaj hagyjuk már, kiolvasható a kétségbeesés a kérdésedből, úgy kell neked, mint falat kenyér, h valaki megnyugtasson...
De most te komolyan azt hiszed, h majd eltűnik a Jobbik és majd 1 millió szavazó rájön, h mekkora hülyék voltak és nincs is baj a cigányokkal?
De aranyos!:)"
Most miért kell hazudozni? Azokat állítottam/kérdeztem, amik oda vannak írva a kérdező által, azaz általam.
Nem eltűnni, hanem szétesni, repedni fog a jobbik.
A cigányokat még csak nem is érintettem a kérdésemben, kis rasszista, szóval ez is hazugság.
A harmadikra pedig már válaszoltam: nem lesz sem jobb, sem rosszabb senkinek, ha szétmegy a jobbik -ami tény, ez meg fog történni, különböző jelek utalnak erre-, merthogy nem kormánypárt jelenleg. Igazság szerint a jobbik-tagokon és szimpatizánsokon kívül az országban senkit nem fog "érinteni" a jobbik szétpergése. Legföljebb érdekesnek tartják majd.
18:08
Te tényleg sík vagy, hozod a hülye dumádat, de konkrétumokat nem mondasz.
"nem lesz sem jobb, sem rosszabb senkinek, ha szétmegy a jobbik -ami tény, ez meg fog történni, különböző jelek utalnak erre-, merthogy nem kormánypárt jelenleg."
-Szóval szerinted minden párt szétesik, amelyik nem kormánypárt?
-Megkérdezhetem, hogy mik ezek a "különböző jelek"?
Nem fog szétesni, megszűnni, meg hozzáképzelhetsz még akármit hiába rinyáltok a balf..oldalról!
Addig legalább is biztos nem amíg nem fogjátok a problémákat kezelni, megoldani amelyek miatt létrejött.
Ráadásul már évek óta ezt ismételgetitek és inkább a maszop morzsolódik szét, a bukott baloldal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!