Fideszesek, mit gondoltok arról, hogy már a Magyar Nemzet is ilyeneket ír a mai vezércikkben, hogy "a kétharmad most valóban rá akar lépni a sajtószabadság torkára"?
Viccen kívül megkérdezem tőled megint, hogyha nem a pénzszerzés a célja, akkor mi?
Hisz ezt kitárgyaltuk hogy miért lenne ez a lehető legrosszabb módszer erre, mert a lehető legnagyobb ellenszélben kell beszednie egy banális összeget, mait bárhonnan máshonnan feltűnés nélkül átcsoportosíthatott volna. Nem is a politikai/erkölcsi befolyásolásra mert emellett tényleg meggyőzően érveltél, már-már én is elhiszem, akkor miért elevenítette fel és terjeszti ezt az ötletet a kormány?
Átterjedt a szocik öngyilokra való hajlama? Vagy mire gondoljak szerinted? Tényleg érdekel hogy szerinted miért futottak neki újra, ha nem pénzért és nem is hatalomért?
"Viccen kívül megkérdezem tőled megint, hogyha nem a pénzszerzés a célja, akkor mi?"
- Továbbra is azt tartom, hogy a pénzről szól, még ha elhibázott lépés is. (Egyébiránt nem tisztem, sem kompetenciám megítélni, hogy hasznos-e.)
"Hisz ezt kitárgyaltuk hogy miért lenne ez a lehető legrosszabb módszer erre, mert a lehető legnagyobb ellenszélben kell beszednie egy banális összeget, mait bárhonnan máshonnan feltűnés nélkül átcsoportosíthatott volna."
- És meg is teszi. De az nem azt jelenti, hogy kilenc milliárd évente nem jönne jól.
Ha nem csal az emlékezetem, Matolcsy büszkélkedett azzal, hogy elég pár forinttal megemelni a benzin jövedéki adóját a költségvetés gondjainak kezelésére. Innen is összeadódik egy kicsi, onnan is.
"Nem is a politikai/erkölcsi befolyásolásra mert emellett tényleg meggyőzően érveltél, már-már én is elhiszem"
- Ezt a dátumot felvésem az ágyam melletti falra...!
"Ezt a dátumot felvésem az ágyam melletti falra...!"
Át ne törd a falat azért a nagy igyekezetben.
Nem értékeltem annak, de azért tényleg ne karistold a falat miattam, még reklámoznál engem a végén a majdani lakóknak.
Az pedig nem lenne olcsó ezek után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!